0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY

Książki kucharskie

Na rynku wydawniczym pojawiają się ciągle nowe pozycje z zakresu kulinariów, wychodzące naprzeciw potrzebom czytelniczek i czytelników poszukujących przepisów na zdrowe potrawy, obfitujące w niezbędne do prawidłowego funkcjonowania składniki, witaminy i minerały. Odbiorcy nie są już skazani na jeden rodzaj kuchni i ograniczone produkty.

Wydawnictwo Lekarskie PZWL w ofercie księgarni medycznej zebrało pozycje dotyczące kuchni, które nastawione są na długofalowe poprawienie dobrostanu konsumentów. Specjaliści są zgodni w holistycznym podejściu do zdrowia człowieka, z czego wynika otoczenie szczególną troską sfery dietetyki i żywienia. Aby zachować pełnię zdrowia należy zadbać o przygotowywanie pełnowartościowych posiłków i umiar w żywieniu.

Również proces leczenia rozmaitych schorzeń można usprawnić, włączając w kurację odpowiednią dietę. Takie przypadłości, jak insulinooporność, endometrioza, refluks przełyku czy zespół jelita drażliwego wymagają od pacjenta stosowania się do szczególnych wytycznych żywieniowych, a od lekarza przedstawienia pacjentowi alternatywnego planu dietetycznego, ze szczególnym uwzględnieniem konkretnych produktów wykluczonych. Aby ułatwić proces zaznajamiania się z nowymi zasadami i by łatwiej było wprowadzić w życie przepisy dostosowane do jednostki, przygotowaliśmy dla Państwa ofertę książek kucharskich tematycznie sprofilowanych do tematyki alergii pokarmowych i nietolerancji, który uzupełniliśmy o publikacje zaznajamiające z dziedziną mikrobiologii drobnoustrojów jelitowych.

Leczenie dietą przynosi nadzieję pacjentom o zaostrzonym przebiegu choroby, osobom, które tracą nadzieję na długotrwałe efekty. Zdrowe żywienie powinno zacząć funkcjonować w świadomości pacjentów i lekarzy jako podwaliny pod dalsze kuracje i zabiegi medyczne. Oczywiście odpowiednia dieta nie może być lekarstwem na wszystkie dolegliwości, a pacjenci powinni pozostawać w stałym kontakcie z lekarzem, jednak zbilansowane posiłki mogą łagodzić objawy, a w niektórych przypadkach nawet całkowicie wyeliminować problem.

Zachęcamy Państwa do zapoznania się z ofertą księgarni internetowej PZWL w dziedzinie książek kucharskich i poradników z przepisami. Zbiór publikacji jest stale aktualizowany o nowe pozycje, by uwzględnić potrzeby osób z różnymi przypadłościami i zadbać o zróżnicowanie w zakresie ofert diet prozdrowotnych.

Znaleziono: 41 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20
The Science of Cooking - Stuart Farrimond - 19 %

The Science of Cooking

Wydawca: DK
Which vegetables should you eat raw? How do you poach the perfect egg? And should you keep your eggs in the fridge? Food scientist Dr Stuart Farrimond answers all these questions - and many more li...
Książka (twarda)
95,34 zł 117,00 zł
Do koszyka
The Silver Spoon Pasta - 18 %

The Silver Spoon Pasta

Authentic Italian Recipes
Wydawca: Phaidon Press
The definitive collection of pasta recipes featuring this most iconic and popular Italian ingredient from the experts at the prestigious Silver Spoon KitchenPasta is the perfect food. L...
Książka (twarda)
129,73 zł 159,00 zł
Do koszyka
The Camping Cookbook - Annie Bell - 17 %

The Camping Cookbook

Autor: Annie Bell
Wydawca: Kyle Books
In this beautifully illustrated book, Annie Bell shows you how to make delicious and winning camping recipes with just the barest essentials to hand. Using a travelling barbecue, one-ring burner or...
Książka (miękka)
48,68 zł 59,00 zł
Do koszyka
Slow Food Fast Cars - Massimo Bottura - 18 %

Slow Food Fast Cars

Wydawca: Phaidon Press
Welcome to Casa Maria Luigia, Massimo Bottura and Lara Gilmore’s idyllic guest house in the Italian countryside Lara Gilmore and Massimo Bottura – the renowned chef behind t...
Książka (twarda)
172,99 zł 212,00 zł
Do koszyka
East Winds - Riaz Phillips - 46 %

East Winds

Autor: Riaz Phillips
Wydawca: DK
What’s inside: A celebration of the lesser known Caribbean culture, rooted in tales and memories of the history and heritage of the eastern reaches of the Caribbean.The hidden Car...
Książka (twarda)
70,68 zł 130,00 zł
Do koszyka
Have You Eaten? - Verna Gao - 18 %

Have You Eaten?

Autor: Verna Gao
Wydawca: DK
Sumptuous Asian cooking has never been simplerJoin Verna Gao of @vernahungrybanana as she shares more than 70 of her all-time favourite Asian-inspired recipes. Whether you're craving 10...
Książka (twarda)
85,78 zł 104,00 zł
Do koszyka
Signature Cocktails - Amanda Schuster - 17 %

Signature Cocktails

Wydawca: Phaidon Press
A collection of 200 iconic drinks from around the globe, each of which has changed the culture of the cocktailA signature cocktail is a bespoke drink that expresses the nature of the ti...
Książka (twarda)
122,98 zł 149,00 zł
Do koszyka
The Korean Cookbook - Jungyoon Choi - 17 %

The Korean Cookbook

Wydawca: Phaidon Press
350 authentic and delicious Korean recipes for the home cook, written by the perfect guides to this extraordinary cuisine – an acclaimed Korean chef and a Korean culinary expertTh...
Książka (twarda)
175,78 zł 213,00 zł
Do koszyka
The Chocolate Spoon: Italian Sweets from the Silver Spoon - 31 %

The Chocolate Spoon: Italian Sweets from the Silver Spoon

Wydawca: Phaidon Press
A masterclass in baking and working with chocolate, the Italian way – the latest title in the prestigious Silver Spoon familyThe Silver Spoon kitchen is known throughout the world...
Książka (twarda)
127,84 zł 186,00 zł
Do koszyka
Goodness of Ginger & Turmeric - Emily Jonzen - 19 %

Goodness of Ginger & Turmeric

Autor: Emily Jonzen
Wydawca: Kyle Books
Part of The Goodness Of series, this book is arranged into Drinks, Tonics & Preserves, Light Bites & Sides, Mains and Sweet Treats, with a selection of vegetarian, gluten-free and dairy-fre...
Książka (twarda)
56,22 zł 69,00 zł
Do koszyka
Beer A Tasting Course - Mark Dredge - 19 %

Beer A Tasting Course

Autor: Mark Dredge
Wydawca: DK
Develop your palate and become your own beer expert.Beer is brewed in a dizzying variety of styles, available to enjoy like never before. Let's drink to this diversity with a new apprec...
Książka (twarda)
84,75 zł 104,00 zł
Do koszyka
Massimo Bottura: Never Trust a Skinny Italian Chef - Massimo Bottura - 19 %

Massimo Bottura: Never Trust a Skinny Italian Chef

Wydawca: Phaidon Press
Osteria Francescana is Italy’s most celebrated restaurant. At Osteria Francescana, chef Massimo Bottura takes inspiration from contemporary art to create highly innovative dishes that play wi...
Książka (twarda)
213,52 zł 262,00 zł
Do koszyka
Chefwise - Shari Bayer - 19 %

Chefwise

Life Lessons from Leading Chefs around the World
Autor: Shari Bayer
Wydawca: Phaidon Press
'A definitive account of what motivates talented chefs to cook with inspiration, innovation and ambition.’ – Drew Nieporent, Restaurateur: Nobu, Tribeca Grill, BatardLeading...
Książka (twarda)
64,37 zł 79,00 zł
Do koszyka
India Cookbook - Pushpesh Pant - 19 %

India Cookbook

Autor: Pushpesh Pant
Wydawca: Phaidon Press
India is the first comprehensive guide to Indian cooking, with over 1,000 recipes covering every aspect of India's rich and colourful culinary heritage. Unlike many other Indian cookbooks, it is wr...
Książka (twarda)
162,17 zł 199,00 zł
Do koszyka
Classic French Recipes - Ginette Mathiot

Classic French Recipes

Wydawca: Phaidon Press
An excellent, encouraging introduction to French home cooking by an author who combines the best culinary qualities of Gallic versions of Irma Rombauer and Fannie Farmer, with just a dash of Ratato...
Książka (twarda)
195,97 zł 209,00 zł
Niedostępny
Spain - Ines Ortega - 18 %

Spain

Wydawca: Phaidon Press
Spanish cooks have trusted and relied upon this bible of traditional home cooking ever since it was first published over 40 years ago. True to its original title (1080 recetas de cocina) it contain...
Książka (twarda)
171,98 zł 209,00 zł
Niedostępny
Cook Japanese at Home - Kimiko Barber - 34 %

Cook Japanese at Home

Autor: Kimiko Barber
Wydawca: Kyle Books
Japanese food is healthy, delicious and universally enjoyed, but despite the popularity of sushi and noodle bars around the world, so few of us cook this delightful cuisine at home. This impeccable...
Książka (twarda)
85,50 zł 129,00 zł
Niedostępny
The Art of Edible Flowers - Rebecca Sullivan

The Art of Edible Flowers

Wydawca: Kyle Books
This gorgeous little book is a joyful exploration of the many ways in which flowers can be used in a range of delicious recipes. From Rose and Lavender Cocktail Syrup to Jasmine and Green Tea Ice C...
Książka (twarda)
44,10 zł 49,00 zł
Niedostępny
Orange Blossom and Honey - John Gregory-Smith

Orange Blossom and Honey

Magical Moroccan recipes from the Souks to the Sahara
Wydawca: Kyle Books
Orange Blossom & Honey is a culinary journey across Morocco, from the souks of Marrakesh, through the Sahara, and onto the blustery shores of the Atlantic coast. In researching this book, John ...
Książka (twarda)
116,10 zł 129,00 zł
Niedostępny
Science You Can Eat - Stefan Gates

Science You Can Eat

Autor: Stefan Gates
Wydawca: DK
Discover the seriously impressive science that goes on every time you cook or eat. This children's book explores the science of food by asking questions you're hungry to know the answers to, and pu...
Książka (twarda)
60,55 zł 67,28 zł
Niedostępny
Znaleziono: 41 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20