Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w su...
Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w su...
Kolejny album z cyklu pokazujący ciekawe miejsca Gdańska i Pomorza na dawnej pocztówce. Do tej pory ukazały się ”Jelitkowo na dawnej pocztówce”, "Wrzeszcz na da...
Pięknie wydana książka kucharska z historycznymi przepisami rodem z Ziemi Kłodzkiej.Książka oparta jest na publikacji Elfriede Rathmann”Asu schmeckt’s derhaame. Grafschaft Glatzer...
W książce przedstawiono w sposób nowoczesny, z uwzględnieniem norm Unii Europejskiej, zagadnienia dotyczące technologii, higieny produkcji produktów z mięsa drobiowego oraz jakości mi...
W książce przedstawiono w sposób nowoczesny, z uwzględnieniem norm Unii Europejskiej, zagadnienia dotyczące technologii, higieny produkcji produktów z mięsa drobiowego oraz jakości mi...
Jak rozpoznać, że zbliża się poród?Kiedy można wyjść z noworodkiem na pierwszy spacer?Jak często należy kąpać dziecko?Które zabawy pobudzają rozwój malca?
Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w su...
Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w su...
Obecny tryb życia, wielogodzinna praca w pozycji siedzącej, stres, niewłaściwe odżywianie i błędnie przeprowadzone treningi doprowadzają u osób dorosłych do wielu zaburzeń postawy ciała. Z t...
Geograficzna mapa ścienna świata dla dzieci, pełniąca rolę edukacyjną oraz dekoracyjną. Zaznaczono na niej barwnie kontynenty wraz z ukształtowniem terenu, jak też za pomocą kolorowych piktogram&oa...
Celem niniejszej książki jest przegląd współczesnych technik graficznych. Autorzy skupili się na technicznej stronie opracowania grafiki różnymi metodami, jednak przez cały czas mieli...
Druga edycja podręcznika zaadresowanego do wszystkich osób pragnących pogłębić kompetencje językowe w specjalistycznej dziedzinie jaką jest hotelarstwo i gastronomia. Książka niezastąpiona d...
Na początku był Internet. Potem ludzie zaczęli w nim handlować…Idea Biblii e-biznesu zrodziła się z prostej potrzeby stworzenia możliwie kompletnej skarbnicy wiedzy na temat prze...
Na początku był Internet. Potem ludzie zaczęli w nim handlować…Idea Biblii e-biznesu zrodziła się z prostej potrzeby stworzenia możliwie kompletnej skarbnicy wiedzy na temat prze...
Oddajemy do rąk Czytelników książkę, napisaną przez pracowników naukowych Wydziału Ogrodniczego Akademii Rolniczej w Poznaniu, z nadzieją, że znajdzie ona życzliwych odbiorców ...