0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY

Książki: Dla pacjenta

Znaleziono: 11 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20
Fizjologia sportu - K. Birch - 15 %

Fizjologia sportu

Książka (miękka)
50,15 zł 59,00 zł
Do koszyka
Fizjologia sportu - K. Birch - 15 %

Fizjologia sportu

Książka omawia: podstawy fizjologii wysiłku fizycznego; bioenergetykę ruchu; skurcz mięśni szkieletowych i jego kontrolę; adaptacje układów oddechowego i s...
50,15 zł 59,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Chemia żywności Tom 1 - Praca zbiorowa - 15 %

Chemia żywności Tom 1

Główne składniki żywności

Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w su...
92,65 zł 109,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Chemia żywności Tom 2 - Praca zbiorowa - 15 %

Chemia żywności Tom 2

Biologiczne właściwości składników żywności

Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w su...
92,65 zł 109,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Mięso i przetwory drobiowe - Outlet - Praca zbiorowa - 38 %

Mięso i przetwory drobiowe - Outlet

Technologia, higiena, jakość

W książce przedstawiono w sposób nowoczesny, z uwzględnieniem norm Unii Europejskiej, zagadnienia dotyczące technologii, higieny produkcji produktów z mięsa drobiowego oraz jakości mi...
OUTLET
55,14 zł 89,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Mięso i przetwory drobiowe - Praca zbiorowa - 15 %

Mięso i przetwory drobiowe

Technologia, higiena, jakość

W książce przedstawiono w sposób nowoczesny, z uwzględnieniem norm Unii Europejskiej, zagadnienia dotyczące technologii, higieny produkcji produktów z mięsa drobiowego oraz jakości mi...
75,65 zł 89,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Chemia żywności Tom 2 - Outlet - Praca zbiorowa

Chemia żywności Tom 2 - Outlet

Biologiczne właściwości składników żywności

Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w su...
OUTLET
Niedostępny
Zobacz więcej
Chemia żywności Tom 1 - Outlet - Praca zbiorowa

Chemia żywności Tom 1 - Outlet

Główne składniki żywności

Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w su...
OUTLET
Niedostępny
Zobacz więcej
Krótkie wykłady Fizjologia sportu - Outlet - K. Birch

Krótkie wykłady Fizjologia sportu ...

Książka (miękka)
OUTLET
Niedostępny
Krótkie wykłady Fizjologia sportu - Outlet - K. Birch

Krótkie wykłady Fizjologia sportu - Outlet

Krótkie wykłady FIZJOLOGIA SPORTU to podręczny przewodnik dla studentów, wykładowców i wszystkich zainteresowanych fizjologią wysiłku fizycznego.Omówienie poszcz...
OUTLET
Niedostępny
Zobacz więcej
Krótkie wykłady Fizjologia sportu - Outlet - K. Birch

Krótkie wykłady Fizjologia sportu ...

Książka (miękka)
OUTLET
Niedostępny
Krótkie wykłady Fizjologia sportu - Outlet - K. Birch

Krótkie wykłady Fizjologia sportu - Outlet

Książka omawia: podstawy fizjologii wysiłku fizycznego; bioenergetykę ruchu; skurcz mięśni szkieletowych i jego kontrolę; adaptacje układów oddechow...
OUTLET
Niedostępny
Zobacz więcej
Krótkie wykłady Fizjologia sportu - Outlet - K. Birch

Krótkie wykłady Fizjologia sportu ...

Książka (miękka)
OUTLET
Niedostępny
Krótkie wykłady Fizjologia sportu - Outlet - K. Birch

Krótkie wykłady Fizjologia sportu - Outlet

Autorzy książki:- opisują, jak każdy układ fizjologiczny odpowiada na gwałtowny lub długotrwały wysiłekPrzedstawiają szczególne zagadnienia, jak: odżywianie, wpływ wysokości n.p....
OUTLET
Niedostępny
Zobacz więcej
Fizjologia sportu - Outlet - K. Birch

Fizjologia sportu - Outlet

Książka (miękka)
OUTLET
Niedostępny
Fizjologia sportu - Outlet - K. Birch

Fizjologia sportu - Outlet

Książka omawia: podstawy fizjologii wysiłku fizycznego; bioenergetykę ruchu; skurcz mięśni szkieletowych i jego kontrolę; adaptacje układów oddechow...
OUTLET
Niedostępny
Zobacz więcej
Znaleziono: 11 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20