0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY
Darmowa dostawa »

Comparison and Evaluation of Lactation Curve Functions in Dairy Cattle

(Książka)
0.00  (0 ocen)
 Dodaj recenzję
Rozwiń szczegóły
Zwiń szczegóły
349,36 zł
Stan magazynowy:
Towar na zamówienie
Dostępność:
3-5 dni
Dostawa i płatność
Cennik dostaw
- Zamówienia od 299 zł wysyłamy GRATIS!
- Zamów z DPD (kurier lub punkty) do 19:30, a Twoją paczkę wysyłamy jeszcze dziś i dostarczymy jutro!
Uwaga! Dotyczy dni roboczych (poniedziałek-piątek, z bez dni wolnych od pracy) oraz towarów dostępnych w magazynie. Paczki dostarczamy wyłącznie na terenie Polski, jeśli wartość zamówienia przekroczy 500 zł nie oferujemy płatności przy odbiorze.

Przedpłata (Przelewy24)         do 299 zł   od 299 zł
ORLEN Paczka
9,99 zł 0 zł
Odbiór w Punktach Poczta, Żabka 10,99 zł 0 zł
Pocztex 11,99 zł 0 zł
InPost Paczkomaty 24/7
13,99 zł  0 zł
Kurier DPD
12,49 zł 0 zł
Punkty odbioru DPD
10,99 zł 0 zł
Odbiór w Księgarni PWN
0 zł 0 zł



Płatność przy odbiorze         do 299 zł   od 299 zł
Odbiór w Punktach Poczta, Żabka 14,99 zł 0 zł
Pocztex 15,99 zł 0 zł
Kurier DPD
16,49 zł 0 zł
Dodaj do schowka

Comparison and Evaluation of Lactation Curve Functions in Dairy Cattle

Indian dairy sector plays a vital role in building nation's economy and ensuring rural livelihood. India now ranks first in milk production among the countries of the World. The contribution of exotic and crossbred cow to this high milk output is greater, producing nearly half of the total milk in Tamil Nadu. The lactation curve is the graphical representation of milk yield over time, having two parts - a rapid increase from calving to peak in early stage of lactation and a gradual decline from peak to the end of lactation. Various models had been tried by different researchers to fit lactation curves in dairy cattle. Configuration of lactation curve is important economically, as the animals producing milk yield at a moderate level throughout the lactation is preferred over those which produce more at the peak, but little thereafter. The advantages of lactation curves are predicting milk yield with less error and using it in sire selection, besides making decisions for determining strategies replacement of dairy cows. This book compares different models to fit lactation curves in different breeds to identify the best model to predict milk production.

  • Kategorie:
    1. Książki obcojęzyczne »
    2. Książki obcojęzyczne - nauki medyczne
  • Język wydania: angielski
  • EAN: 9786202668835
  • Liczba stron: 124
  • Wymiary: 15.2x22.9cm
  • Data premiery: 01.01.2020
  • Sposób dostarczenia produktu fizycznego
    Sposoby i terminy dostawy:
    • Kurier DPD - dostawa 1 dzień roboczy
    • Punkty odbioru DPD - dostawa 1 dzień roboczy
    • InPost Paczkomaty 24/7 - dostawa 1 dzień roboczy
    • ORLEN Paczka - dostawa 1 dzień roboczy
    • Odbiór w Punktach Poczta, Żabka - dostawa 2 dni robocze
    • Pocztex (dostawa do domu lub pracy) - dostawa 2 dni robocze
    • Odbiór osobisty w księgarni PWN - dostawa 2-3 dni robocze
    Ważne informacje:
    Czas oczekiwania na zamówiony towar = czas wysyłki produktu + dostawa przez przewoźnika
    • Całkowity czas oczekiwania na realizację zamówienia jest sumą czasu wysyłki podanej na stronie każdego produktu oraz czasu potrzebnego przewoźnikowi na dostarczenie paczki. Podane terminy dotyczą zawsze dni roboczych (od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem dni wolnych od pracy).
    • Wysyłkę zamówień prowadzimy jedynie na terenie Polski.
    • Dostawa do Księgarni PWN, punktów ORLEN Paczka, stacji Orlen, sklepów Żabka oraz Paczkomatów InPost nie jest realizowana dla zamówień z płatnością przy odbiorze.
    • Cena towaru na fakturze VAT jest podwyższona o ewentualny koszt transportu.
    • W przypadku zamówienia kilku towarów koszt przesyłki wybranej przez Klienta zostanie podzielony i przyporządkowany proporcjonalnie do cen kupionych produktów.
    • Produkty dostępne w PRZEDSPRZEDAŻY wysyłane są po dacie premiery wydawniczej.

Inni Klienci oglądali również

349,36 zł 372,48 zł
Do koszyka

Comparison and Evaluation of Lactation Curve Functions in Dairy Cattle

Indian dairy sector plays a vital role in building nation's economy and ensuring rural livelihood. India now ranks first in milk production among the countries of the World. The contribution of exotic and crossbred cow to this high milk output is great...
383,07 zł 408,64 zł
Do koszyka

Effect of Ischemic Heart Disease on the Audiovestibular Functions

Labyrinthine function is tightly coupled to proper homeostasis. This includes appropriate blood flow that is under strict autoregulatory control. Perturbations in labyrinthine microcirculation can lead to significant cochlear and/or vestibular dysfunct...
315,29 zł 335,92 zł
Do koszyka

Evaluation of two resin materials used for primary molars restoration

Manufacturers of dental restorative materials are now concentrating on creating a bonded material that has the favorable properties of both glass ionomer and composite resin, combined with the wear resistance and fracture toughness of metallic restorat...
506,72 zł 540,47 zł
Do koszyka

Transferbook

From the beginning of my professional carrier I was interested how to transfer people on an way that the control was by the person self. Working in an Nursing Home, give me so many opportunities that my interest in ways to exercises people to control t...
236,58 zł 251,89 zł
Do koszyka

Peritumoral Edema and Angiogenesis in Intracranial Meningioma Surgery

Meningiomas represent about 15% of all intracranial neoplasm, and are generally extra-axial and benign, but in more than 50% are accompanied by PTE which can increase the difficulty of surgical resection and affect the prognosis after surgical treatmen...
376,51 zł 401,68 zł
Do koszyka

Diagnostic Imaging In Prosthodontics

Replacement of missing teeth is an important aspect of modern dentistry. Radiographic examination is an essential aspect of diagnosis and treatment planning in dental practice.In recent years, advancements in diagnostic, surgical and restorative techni...

Recenzje

Dodaj recenzję
Nikt nie dodał jeszcze recenzji. Bądź pierwszy!