0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY
Darmowa dostawa »

Arkansas Food

(Książka)

The A to Z of Eating in The Natural State

0.00  (0 ocen)
 Dodaj recenzję
Rozwiń szczegóły
Zwiń szczegóły
122,82 zł
Stan magazynowy:
Towar na zamówienie
Dostępność:
3-5 dni
Dostawa i płatność
Cennik dostaw
- Zamówienia od 299 zł wysyłamy GRATIS!
- Zamów z DPD (kurier lub punkty) do 19:30, a Twoją paczkę wysyłamy jeszcze dziś i dostarczymy jutro!
Uwaga! Dotyczy dni roboczych (poniedziałek-piątek, z bez dni wolnych od pracy) oraz towarów dostępnych w magazynie. Paczki dostarczamy wyłącznie na terenie Polski, jeśli wartość zamówienia przekroczy 500 zł nie oferujemy płatności przy odbiorze.

Przedpłata (Przelewy24)         do 299 zł   od 299 zł
ORLEN Paczka
9,99 zł 0 zł
Odbiór w Punktach Poczta, Żabka 10,99 zł 0 zł
Pocztex 11,99 zł 0 zł
InPost Paczkomaty 24/7
13,99 zł  0 zł
Kurier DPD
12,49 zł 0 zł
Punkty odbioru DPD
10,99 zł 0 zł
Odbiór w Księgarni PWN
0 zł 0 zł



Płatność przy odbiorze         do 299 zł   od 299 zł
Odbiór w Punktach Poczta, Żabka 14,99 zł 0 zł
Pocztex 15,99 zł 0 zł
Kurier DPD
16,49 zł 0 zł
Dodaj do schowka

Arkansas Food

What is Arkansas food? Kat Robinson has intensely studied the cuisine of the region for more than a decade. Arkansas Food: The A to Z of Eating in The Natural State is the culmination of that research, laid out in a handy glossary including everything from apple butter to zucchini bread. Diving past the triumverate of Arkansas's most sensational foods of cheese dip, fried pickles and chocolate gravy, Robinson delves into the nooks and crannies of every corner of the state. Discover the state's famed garden bounty of PurpleHull peas, watermelon, peaches, apples, butter beans, Esau sweet corn, yellow and cushaw squash and Bradley County Pink tomatoes. Celebrate Arkansas food brands with broad appeal, such as Cavender's Greek Seasoning, Grapette soda, Mountain Valley Water and Petit Jean smoked meats. Taste flavors from legendary restaurants, including Wayne Shadden's barbecue sauce. Coy's Steak House salad dressing, Cotham's Mercantile's fried green tomatoes, and the Venesian Inn's Italian salad. Learn about hunting duck and deer, why fried chicken and spaghetti are served together in the Ozarks, how to tell the difference between the two types of buffalo and how to pronounce the word 'crappie.' With more than 130 Arkansas recipes, 450 full color photographs and over 300 topics, you'll be sure to crave what The Natural State brings to the table.  

  • Język wydania: angielski
  • EAN: 9780999873427
  • Liczba stron: 290
  • Wymiary: 15.2x22.9cm
  • Data premiery: 01.01.2018
  • Sposób dostarczenia produktu fizycznego
    Sposoby i terminy dostawy:
    • Kurier DPD - dostawa 1 dzień roboczy
    • Punkty odbioru DPD - dostawa 1 dzień roboczy
    • InPost Paczkomaty 24/7 - dostawa 1 dzień roboczy
    • ORLEN Paczka - dostawa 1 dzień roboczy
    • Odbiór w Punktach Poczta, Żabka - dostawa 2 dni robocze
    • Pocztex (dostawa do domu lub pracy) - dostawa 2 dni robocze
    • Odbiór osobisty w księgarni PWN - dostawa 2-3 dni robocze
    Ważne informacje:
    Czas oczekiwania na zamówiony towar = czas wysyłki produktu + dostawa przez przewoźnika
    • Całkowity czas oczekiwania na realizację zamówienia jest sumą czasu wysyłki podanej na stronie każdego produktu oraz czasu potrzebnego przewoźnikowi na dostarczenie paczki. Podane terminy dotyczą zawsze dni roboczych (od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem dni wolnych od pracy).
    • Wysyłkę zamówień prowadzimy jedynie na terenie Polski.
    • Dostawa do Księgarni PWN, punktów ORLEN Paczka, stacji Orlen, sklepów Żabka oraz Paczkomatów InPost nie jest realizowana dla zamówień z płatnością przy odbiorze.
    • Cena towaru na fakturze VAT jest podwyższona o ewentualny koszt transportu.
    • W przypadku zamówienia kilku towarów koszt przesyłki wybranej przez Klienta zostanie podzielony i przyporządkowany proporcjonalnie do cen kupionych produktów.
    • Produkty dostępne w PRZEDSPRZEDAŻY wysyłane są po dacie premiery wydawniczej.

Inni Klienci oglądali również

118,41 zł
Do koszyka

A Bite of Arkansas

If we are what we eat, Kat Robinson is made of Arkansas cuisine. The food historian, travel writer and TV host has spent a lifetime within The Natural State's borders, from toddlerhood to teenage years to adult traveler and explorer. Now the author ...
366,32 zł
Do koszyka

Food Hygiene and Consumer Protection

It is a book of food hygiene ,including food analysis either chemical or microbiological.It also contain the food microbiology including ,sources of contamination,food born pathogens,food borne parasites,biological toxins,as wllas public health signifi...
75,52 zł
Do koszyka

Abolitionist Agroecology, Food Sovereignty and Pandemic Prevention

COVID-19 has exposed the racialized nature of food systems, but also potentially grants opportunities to build anew. Maywa Montenegro explores a series of breakdowns, from fractured supply chains to uncontrolled infection among essential food workers t...
62,95 zł
Do koszyka

Eating Insects. Eating Insects as Food. Edible Insects and Bugs, Insect Breeding, Most Popular Insects to Eat, Cooking Ideas, Restaurants and Where to

Everything you need to know about eating insects and more. Guaranteed to answer all your questions, this book is a must have for anybody passionate about eating or breeding insects. The author, Elliott Lang tried eating insects for the first time on ...
111,01 zł
Do koszyka

Food Fight

Food Fight is set in a 1991 Congressional hearing to evaluate the work of the USDA in developing the Food Pyramid. This document angered various interest groups in agribusiness and some nutritional experts. This game is intended for use in popul...
82,60 zł
Do koszyka

Amendments to the Pure Food and Drugs Act

This work has been selected by scholars as being culturally important, and is part of the knowledge base of civilization as we know it. This work was reproduced from the original artifact, and remains as true to the original work as possible. Theref...

Recenzje

Dodaj recenzję
Nikt nie dodał jeszcze recenzji. Bądź pierwszy!