Are e-cigarettes less harmful than traditional ones? Thanks to professor Andrzej Sobczak, we know the answer to this question, and this answer is positive. In his book, ‘1500 times less. Elec...
"Laktoferyna – niezwykłe białko" jest rozprawą prezentującą aktualny stan wiedzy, dotyczący tego wciąż nie do końca poznanego białka. Historia laktoferyny sięga ponad 70 lat, kiedy ...
"Laktoferyna – niezwykłe białko" jest rozprawą prezentującą aktualny stan wiedzy, dotyczący tego wciąż nie do końca poznanego białka. Historia laktoferyny sięga ponad 70 lat, kiedy ...
Książka dotyczy stosunkowo nowego i prawie nieznanego zagadnienia, jakim są interakcje między lekami a żywnością i alkoholem. Publikacja stanowi próbę uporządkowania i przedstawienia jak naj...
The book is meant for specialists in toxicology, dentistry and biochemistry.A book called "Fluoride in medicine, biology and toxicology" consists of articles on fluoride - the most ...
"Laktoferyna – niezwykłe białko" jest rozprawą prezentującą aktualny stan wiedzy, dotyczący tego wciąż nie do końca poznanego białka. Historia laktoferyny sięga ponad 70 lat, kiedy ...