Fun Dining. Prosto i genialnie Fun dining – tak Przemysła Klima, pierwszy i jedyny w Polsce szef kuchni restauracji z dwiema gwiazdkami Michelin, mówi o tym, co robi w kuchni. Fun dini...
NOWE WYDANIE BESTSELLERA Proste, zdrowe i pyszne. HUMMUSY i pasty 76 inspirujących przepisów na roślinne pasty Hummus to ciecierzyca, czosnek, sezam i oliwa. Ale nie tylko. Hummus mo...
Podręcznik Lin Hongsheng przedstawia model leczenia chorób nowotworowych, w którym tradycyjna medycyna chińska zintegrowana z medycyną zachodnią pozwala uzyskać najlepsze możliwe rezu...
Dzikie zioła, chwasty, leśne pokarmy uzależniają! Na pikniku siedzi się na ziemi, je rękami, brudzi usta zwęglonym ziemniakiem. Pobudza się wszystkie zmysły. Żywy ogień to magia, trudno oderwać od ...
Bohaterem tej inspirującej opowieści jest Chris McNeely, trener uniwersyteckiego futbolu amerykańskiego, który po gwałtownym upadku z samego szczytu kariery musi zmierzyć się z utratą motywa...
POZNAJ BOGACTWO SMAKÓW KOREI Wiola powraca z nową porcją koreańskich dań! Razem z nią i Sonu odkryjesz smaki różnych zakątków Korei. Zwiedzisz urokliwe miasta i miastecz...
Nigdy nie jest za późno, by nauczyć psa dobrych nawykówŻycie z psem w mieście może przypominać pokonywanie toru przeszkód! Robisz slalom między rowerzystami, dziećm...
Popraw jakość ruchu swojego psa i jego komfort. Spraw, aby żył dłużej, a wasze relacje były lepsze. Metoda Mastersona to interaktywne podejście do terapii manualnej zwierząt. Wykorzystując reakcje ...
Totalnie smacznie. Totalnie prosto. Totalnie TOFU 83 przepisy na kuszące roślinne dania Wszechstronne, bajecznie proste w przygotowaniu i przepyszne – takie właśnie jest tofu. Z wyglądu niepo...
Zbyt często jeźdźcy niewiele wiedzą na temat kondycji fizycznej swoich koni. Zwykle po prostu wsiadają i jadą. Tymczasem z kondycją konia jest bardzo podobnie jak z kondycją człowieka. Jeśli brakuj...
NAUCZ SIĘ SMAKOWAĆ ŻYCIE JAK WŁOSI! Ciao Bella Gente! To ja, wasz ulubiony włoski kucharz. Jestem tu po to, żeby nauczyć was gotować i żyć jak Włosi. Bo jeść lubimy przecież tak samo! Przeniosę z z...