Książka o ogromnej wartości praktycznej. Znajduje się w niej około 50 radiogramów, przedstawiających stany prawidłowe i patologiczne, a także przydatne schematy ułożenia pacjenta do badania,...
VADEMECUM kuchni francuskiej. Znajdziesz tu WSZYSTKO, co musisz wiedzieć o kulinarnej Francji. Ile bąbelków mieści się w jednej butelce szampana? Kto mieszka w serze casgiu merzu? Czy tosty...
JEDYNA książka o kuchni włoskiej, której potrzebujesz. WSZYSTKO, co musisz wiedzieć o kulinarnej Italii. Ta wielka księga, pełna zdjęć, pięknych ilustracji, map, przydatnych wyk...
What makes a classic piece of furniture? Which living design is timelessly popular and always contemporary – and why? Aesthetic quality as a function of clarity of design, rigorous color and ...
Autorbestsellerowych Italii na talerzu i Francji na talerzu powraca z nową książką! Wraz z François-Régisem Gaudrym, jedną z najjaśniejszych gwiazd francuskiej kuchni, odkryj kulinarn...