To już trzecia publikacja z poczytnej serii „Zioła w Medycynie”. Autorzy cyklu – dr hab. n. farm. Ilona Kaczmarczyk-Sedlak, prof. nadzw. SUM, kierownik Katedry Farmakognozji i Fitochemii Wydz...
To pionierska na polskim rynku publikacja obalająca mity na temat ziołolecznictwa, która jest doskonałym przewodnikiem po terapiach uzupełniających oraz merytoryczną podstawą do leczenia objawów ch...
Cykl książek Zioła w medycynie to doskonały przewodnik po terapiach uzupełniających. Jest to również merytoryczna podstawa do leczenia objawów chorobowych, fitoterapii schorzeń o łagodnym przeb...
Postanowiłeś kupić komputer?
To świetna decyzja! Tylko co dalej?
A może już go masz? Ale mało go ogarniasz?
Nie martw się, na ratunek przychodzi Ci właśnie Cyfrowy świat 60...
Postanowiłeś kupić komputer? To świetna decyzja! Tylko co dalej?
A może już go masz? Ale mało go ogarniasz?
Nie martw się, na ratunek przychodzi Ci właśnie ta książka. Dzięki nie...
Cyfrowy świat seniora. Bezpiecznie w Internecie
Postanowiłeś kupić komputer, tablet lub smartfon?
To świetna decyzja! Tylko co dalej?
A może już je masz? Ale mało je ogarniasz?
Ateny nie są łatwym kąskiem. Wysyłają chaotyczne wibracje, ale żyją pełnią życia. Potrafią zmęczyć ale i oczarować. „Ateny do zjedzenia” – kolejna książka autorstwa Bartka Kieżuna...
Po Włoszech, Portugalii i Stambule nasz naczelny smakosz rusza w podróż po Hiszpanii. Będzie jak zawsze – pięknie, interesująco i smacznie. Wśród anegdot o kraju basków z...
Nowe, rozszerzone wydanie bestsellerowej książki Bartka Kieżuna, znanego w blogosferze jako Krakowski Makaroniarz. „Italia do zjedzenia” została nagrodzona Nagrodą Magellana 2018,...
Kolejna z serii bestsellerowych książek podróżniczo-kulinarnych łącząca osobiste opowieści autora z niesamowitymi przepisami kulinarnymi. Tym razem Bartek Kieżun zaprasza nas do Jerozo...
Winner of the Observer Food Monthly Cookbook of the Year 2013.Yotam Ottolenghi and Sami Tamimi are the men behind the bestselling Ottolenghi: The Cookbook. Their chain of restaurants is famou...
Bartek Kieżun, autor bestsellerowej serii książek podróżniczo-kulinarnych, powraca z nowym projektem. W pierwszej odsłonie nowej serii łakomym okiem spogląda na jedno z najbardziej nieoczywi...
Bestseller „New York Timesa”Kulinarna książka roku według prestiżowego „Observer Food Monthly”WEGETARIAŃSKA KUCHNIA AUTORA JEROZOLIMY NIE TYLKO DLA JAROSZY!
Relaxed, flexible home cooking from Yotam Ottolenghi and his superteam.Whether they're conjuring up new recipes or cooking for themselves at home, the Ottolenghi Test Kitchen team do wh...
With his fabulous restaurants and bestselling Ottolenghi Cookbook, Yotam Ottolenghi has established himself as one of the most exciting talents in the world of cookery and food writing. This exclus...
Bartek Kieżun dociera do odległych zakątków Europy, by przywieźć stamtąd opowieści o Orient Expressie, Konstantynie, intrygujących restauracjach, o których wiedzą tylko wybrani, i naj...