0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY
Znaleziono: 3 pozycje
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Trafność
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Trafność
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20
Gronkowce jako wskaźniki bezpieczeństwa konsumentów żywności - Izabela Steinka

Gronkowce jako wskaźniki bezpieczeństwa konsumentów żywności

Monografia prof. Izabeli Steinki „Gronkowce jako wskaźniki bezpieczeństwa konsumentów żywności” jest obszernym materiałem skierowanym do szerokiego grona odbiorców, nie ty...
eBook (pdf)
31,50 zł 35,00 zł
Do koszyka
Podstawy gastronomii - Andrzej Stasiak

Podstawy gastronomii

Wydawca: PWE
Książka stanowi kompendium wiedzy dotyczącej gastronomii. Zawiera on: historię gastronomii w Polsce i na świecie, podstawowe pojęcia stosowane w gastronomii, opis produktu gastronomicznego, prezent...
eBook (pdf)
50,94 zł 56,60 zł
Do koszyka
Tradycje i sztuka kulinarna Chin - Ksawery Burski

Tradycje i sztuka kulinarna Chin

Historia, zwyczaje, smaki
Wydawca: Dialog
Kuchnia chińska uznawana jest za jedną z najbogatszych i najwykwintniejszych kuchni świata. To niesamowita fuzja smaków, aromatów, barw i oryginalnych składników, jak ziarna i ...
eBook (epub, mobi)
37,80 zł 42,00 zł
Do koszyka
Znaleziono: 3 pozycje
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Trafność
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Trafność
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20