0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY

Silikony właściwości i zastosowanie

(Miękka)
0.00  (0 ocen)
 Dodaj recenzję
Rozwiń szczegóły
Zwiń szczegóły
Produkt niedostępny
Dodaj do schowka

Silikony właściwości i zastosowanie

W książce omówiono : sposoby otrzymywania silikonów, ich strukturę, podstawowe właściwości, możliwości tworzenia różnych odmian, zastosowanie w wielu dziedzinach życia (rolnictwo, budownictwo, kosmetyka, farmacja)

  • Kategorie:
    1. Nauki o zdrowiu »
    2. Chemia
    1. Edukacja
    1. Technika
  • Język wydania: polski
  • ISBN: 832042612X
  • EAN: 9788320426120
  • Liczba stron: 159
  • Wymiary: 17.0x24.0cm
  • Waga: 0.27kg
  • Sposób dostarczenia produktu fizycznego
    Sposoby i terminy dostawy:
    • Kurier DPD - dostawa 1 dzień roboczy
    • Punkty odbioru DPD - dostawa 1 dzień roboczy
    • InPost Paczkomaty 24/7 - dostawa 1 dzień roboczy
    • ORLEN Paczka - dostawa 1 dzień roboczy
    • Odbiór w Punktach Poczta, Żabka - dostawa 2 dni robocze
    • Pocztex (dostawa do domu lub pracy) - dostawa 2 dni robocze
    • Odbiór osobisty w księgarni PWN - dostawa 2-3 dni robocze
    Ważne informacje:
    Czas oczekiwania na zamówiony towar = czas wysyłki produktu + dostawa przez przewoźnika
    • Całkowity czas oczekiwania na realizację zamówienia jest sumą czasu wysyłki podanej na stronie każdego produktu oraz czasu potrzebnego przewoźnikowi na dostarczenie paczki. Podane terminy dotyczą zawsze dni roboczych (od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem dni wolnych od pracy).
    • Wysyłkę zamówień prowadzimy jedynie na terenie Polski.
    • Dostawa do Księgarni PWN, punktów ORLEN Paczka, stacji Orlen, sklepów Żabka oraz Paczkomatów InPost nie jest realizowana dla zamówień z płatnością przy odbiorze.
    • Cena towaru na fakturze VAT jest podwyższona o ewentualny koszt transportu.
    • W przypadku zamówienia kilku towarów koszt przesyłki wybranej przez Klienta zostanie podzielony i przyporządkowany proporcjonalnie do cen kupionych produktów.
    • Produkty dostępne w PRZEDSPRZEDAŻY wysyłane są po dacie premiery wydawniczej.

Inni Klienci oglądali również

161,25 zł 215,00 zł
Do koszyka

Zastosowanie optycznej koherentnej tomografii w okulistyce Część 2

Spis treści:Rozdział 1: Optyczna koherentna tomografia w chorobach tylnego odcinka oka 1.1. Prawidłowa siatkówka 1.2. Zwyrodnienie plamki związane z wiekiem 1.3. Polipoidalna waskulopatia naczyniówkowa 1.4...
53,28 zł 73,50 zł
Do koszyka

Ogrzewanie domów z zastosowaniem pomp ciepła

Omówienie sposobów wykorzystania energii odnawialnej pobieranej z gruntu, rzek, jezior lub otaczającego powietrza, do ogrzewania pomieszczeń oraz wody użytkowej w budownictwie jednorodzinnym. Praktyczne sposoby realizacji ekologicznych in...
161,25 zł 215,00 zł
Do koszyka

Zastosowanie optycznej koherentnej tomografii w okulistyce Część 1

Spis treści:Rozdział 1: Wprowadzenie do badań optycznej koherentnej tomografii w okulistyce Rozdział 2: Optyczna koherentna tomografia w chorobach przedniego odcinka oka 2.1. Wskazówki do interpretacji obrazów optycznej...
42,87 zł 48,30 zł
Do koszyka

Instrumenty finansowe i ich zastosowania

Podstawowe informacje o instrumentach finansowych, ich praktycznych zastosowaniach i zróżnicowaniu. Na podstawie tej książki możliwe będzie wyrobienie sobie poglądu na temat ich przydatności do realizacji takich celów, jak: lokowanie oszc...
28,79 zł 32,00 zł
Do koszyka

Regionalny model równowagi ogólnej TERM i przykłady jego zastosowania w Polsce

Regionalne modele równowagi ogólnej (Computable General Equilibrium, CGE) tworzą grupę modeli najczęściej obecnie wykorzystywanych w kształtowaniu efektów polityk makroekonomicznych na różnych poziomach agregacji terytorialn...
272,84 zł
Do koszyka

TECHNIKI OBRÓBKI I OCENA WŁAŚCIWOŚCI KOMPOZYTÓW SANDWICZOWYCH

W książce tej szczegółowo omówiono techniki przetwórstwa i badania eksperymentalne kilku właściwości przy użyciu klasy kompozytów kanapkowych o kombinacji włókna szklanego i poliuretanu o różnej grubości. Badania wykazały , żewłaściwości mechaniczne ko...

Recenzje

Dodaj recenzję
Nikt nie dodał jeszcze recenzji. Bądź pierwszy!