0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY

Professional Cooking

(Miękka)
0.00  (0 ocen)
 Dodaj recenzję
Rozwiń szczegóły
  • Druk: 2019

  • Wydanie/Copyright: wyd. 9

  • Autor: Wayne Gisslen

  • Wydawca: Wiley

  • Typ oprawy: miękka

Zwiń szczegóły
Produkt niedostępny
Dodaj do schowka

Professional Cooking

The Ninth Edition of Professional Cooking reflects the changing nature of our understanding of cooking and related fields such as food safety, nutrition, and dietary practices, as well as new thinking about how best to teach this material. What has not changed is the core material that focuses on the essentials--the comprehensive understanding of ingredients and basic cooking techniques that are the foundation of success in the kitchen, and the development of manual skills to apply this knowledge.

  • Kategorie:
    1. Dla pacjenta »
    2. Książki kucharskie
  • Język wydania: ??angielski_pl_PL??
  • ISBN: 9781119585985
  • EAN: 9781119585985
  • Liczba stron: 1082
  • Wymiary: 23.0x27.0cm
  • Waga: 2.93kg
  • Sposób dostarczenia produktu fizycznego
    Sposoby i terminy dostawy:
    • Odbiór osobisty w księgarni PWN - dostawa 2-3 dni robocze
    • Odbiór w InPost Paczkomaty 24/7 - dostawa 1 dzień roboczy
    • Kurier pocztowy (dostawa do domu lub pracy) - dostawa 2 dni robocze
    • Odbiór w Punktach Poczta, Żabka - dostawa 2 dni robocze
    • Punkty partnerskie ORLEN Paczka - dostawa 1-2 dni
    • Kurier (DPD) - dostawa 1 dzień roboczy
    Ważne informacje:
    Czas oczekiwania na zamówiony towar = czas wysyłki produktu + dostawa przez przewoźnika
    • Całkowity czas oczekiwania na realizację zamówienia jest sumą czasu wysyłki podanej na stronie każdego produktu oraz czasu potrzebnego przewoźnikowi na dostarczenie paczki. Podane terminy dotyczą zawsze dni roboczych (od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem dni wolnych od pracy).
    • Wysyłkę zamówień prowadzimy jedynie na terenie Polski.
    • Dostawa do Księgarni PWN, punktów ORLEN Paczka, stacji Orlen, sklepów Żabka oraz Paczkomatów InPost nie jest realizowana dla zamówień z płatnością przy odbiorze.
    • Cena towaru na fakturze VAT jest podwyższona o ewentualny koszt transportu.
    • W przypadku zamówienia kilku towarów koszt przesyłki wybranej przez Klienta zostanie podzielony i przyporządkowany proporcjonalnie do cen kupionych produktów.
    • Produkty dostępne w PRZEDSPRZEDAŻY wysyłane są po dacie premiery wydawniczej.

Inni Klienci oglądali również

20,82 zł 29,99 zł
Do koszyka

Truskawki

Na truskawki czekamy każdej wiosny z niezmiennym utęsknieniem. Nic w tym dziwnego, gdyż te nasze, krajowe są przepyszne, bo nadal uprawia się je tradycyjnie, w gruncie. Do tego truskawki mają mnóstwo walorów odżywczych, m.in. stanowią źr&...
55,71 zł 89,00 zł
Do koszyka

Google Cloud Certified Professional Cloud Architect.

Chmura obliczeniowa jest rozwiązaniem niezawodnym i zapewniającym wysoki poziom bezpieczeństwa systemu. Nowoczesne rozwiązania tego rodzaju charakteryzują się dużą elastycznością i skalowalnością, pozwalają na budowę i rozbudowę aplikacji, monitorowani...
44,38 zł 65,00 zł
Do koszyka

Łowcy smaków Cztery pory roku

Pysznie, zdrowo i sezonowo!W swojej drugiej książce autorka znanego bloga kulinarnego True Taste Hunters zaprasza swoich wielbicieli, a także tych, którzy jeszcze jej nie znają, ale też lubią gotować i zdrowo się odżywiać, w następną podr&...
28,10 zł 39,90 zł
Do koszyka

Becoming Transnational Professional Kariery i mobilność

Becoming Transnational Professional to książka o tym, w jaki sposób osoby zajmujące się nauką stają się członkami międzynarodowej społeczności badaczy, jak z lokalnego, wykształconego głównie w jednym systemie edukacyjnym naukowca rodzi s...
124,58 zł 199,00 zł
Do koszyka

Autodesk Inventor Professional 2024 PL / 2024+ / Fusion 360

Poznaj tajniki Autodesk Inventor Professional i Fusion 360 i osiągaj szybciej swoje cele!Autodesk Inventor Professional to jeden z dwóch najpopularniejszych systemów CAD w swojej klasie. Uzupełnia go rozwiązanie PLM typu Cloud Compu...
114,09 zł 140,00 zł
Do koszyka

Polska New Polish Cooking

The food of Poland has long been overlooked, but the time is right for a reinvention. In Polska, young food writer Zuza Zak presents her contemporary take on Polish cuisine, with recipes for snacks and party foods, soups, preserves, breads, fish, meat ...

Recenzje

Dodaj recenzję
Nikt nie dodał jeszcze recenzji. Bądź pierwszy!