0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY
Znaleziono: 3 pozycje
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20
Podstawy żywienia i dietoterapia - Peckenpaugh Nancy J. - 11 %

Podstawy żywienia i dietoterapia

Redaktor: Danuta Gajewska
Podręcznik jest skierowany przede wszystkim do studentów dietetyki oraz kierunków pokrewnych, praktykujących dietetyków, lekarzy wszystkich specjalności medycznych oraz innych ...
138,84 zł 156,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Dietetyka i żywienie kliniczne

Dietetyka i żywienie kliniczne

Prawidłowe żywienie chorych stanowi integralną część procesu leczenia. Nauka o optymalnym żywieniu jest dziedziną bardzo dynamicznie się rozwijającą, wraz ze zmieniającymi się tradycjami żywieniowy...
Niedostępny
Zobacz więcej
The Japanese Larder - Luiz Hara

The Japanese Larder

Bringing Japanese Ingredients Into Your Everyday Cooking

Autor: Luiz Hara
The Japanese Larder is a stunning cookery book that demystifies Japanese ingredients and cooking by introducing key ingredients and techniques that are easy to acquire.Most of us have h...
Niedostępny
Zobacz więcej
Znaleziono: 3 pozycje
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20