0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY
Znaleziono: 9 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20
Tabele składu i wartości odżywczej żywności - Outlet - Krystyna Iwanow - 38 %

Tabele składu i wartości odżywczej żywności - Outlet

Wiedza na temat prawidłowego komponowania codziennej diety staje się coraz bardziej potrzebna, szczególnie w aspekcie zapobiegania chorobom powstającym w wyniku nieodpowiedniego sposobu żywi...
OUTLET
191,46 zł 309,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw - Outlet - Krystyna Iwanow

Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw - Outlet

Zapotrzebowanie zdrowego człowieka na energię, składniki odżywcze i witaminy jest zróżnicowane i bardzo indywidualne. Zależy od wielu czynników takich jak płeć, wiek, stan fizjologicz...
OUTLET
Niedostępny
Zobacz więcej
Podstawy żywienia człowieka 2 Podręcznik Podstawy żywienia i higieny - Outlet - Dorota Czerwińska

Podstawy żywienia człowieka 2 Podr...

Książka (miękka)
OUTLET
Niedostępny
Podstawy żywienia człowieka 2 Podręcznik Podstawy żywienia i higieny - Outlet - Dorota Czerwińska

Podstawy żywienia człowieka 2 Podręcznik Podstawy żywienia i higieny - Outlet

Technikum. Szkoła policealna

Wydawca: Rea
Podręcznik do nauczania przedmiotu Podstawy żywienia człowieka w zawodach: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego i kelner. Zawiera on m. in. podstawowe wiadomości na temat składni...
OUTLET
Niedostępny
Zobacz więcej
Podstawy żywienia człowieka 1 Podręcznik Podstawy żywienia i higieny - Outlet - Dorota Czerwińska

Podstawy żywienia człowieka 1 Podr...

Książka (miękka)
OUTLET
Niedostępny
Podstawy żywienia człowieka 1 Podręcznik Podstawy żywienia i higieny - Outlet - Dorota Czerwińska

Podstawy żywienia człowieka 1 Podręcznik Podstawy żywienia i higieny - Outlet

Technikum. Szkoła policealna

Wydawca: Rea
Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz kelner.Podręcznik został opracowany zgodnie z podstaw...
OUTLET
Niedostępny
Zobacz więcej
Jem zdrowo węglowodany indeks gikemiczny i inne składniki odżywcze - Outlet - Hanna Kunachowicz

Jem zdrowo węglowodany indeks gikemiczny i inne składniki odżywcze - Outlet

W niniejszej publikacji obok zawartości węglowodanów zamieszczono wskaźniki dla indeksu glikemicznego (IG) oraz ładunku glikemicznego (ŁG) w produktach spożywczych. Uwzględnianie tych wskaźn...
OUTLET
Niedostępny
Zobacz więcej
Podstawy żywienia człowieka - Outlet - Dorota Czerwińska

Podstawy żywienia człowieka - Outlet

Zasadnicza szkoła zawodowa

Wydawca: WSiP
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach do nauczania zawodu kucharz małej gastronomii na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.Numer dopuszczenia: 15/2005
OUTLET
Niedostępny
Zobacz więcej
Liczmy kalorie - Outlet - Hanna Kunachowicz

Liczmy kalorie - Outlet

Książka (miękka)
OUTLET
Niedostępny
Liczmy kalorie - Outlet - Hanna Kunachowicz

Liczmy kalorie - Outlet

Książka w wygodnym, kieszonkowym wydaniu jest przeznaczona dla osób, które stosują dietę niskoenergetyczną. Autorki omawiają grupy produktów spożywczych i ich udział w codzienn...
OUTLET
Niedostępny
Zobacz więcej
Tabele składu i wartości odżywczej żywności - Outlet - Krystyna Iwanow

Tabele składu i wartości odżywczej żywności - Outlet

Książka zawiera dane o wartości energetycznej i zawartości kilkudziesięciu składników odżywczych takich, jak: białko ogółem, białko zwierzęce i roślinne, tłuszcz, cholesterol, węglowo...
OUTLET
Niedostępny
Zobacz więcej
Podstawy żywienia człowieka 1 Podręcznik do nauki zawodów: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego, kelner - Outlet - Dorota Czerwińska

Podstawy żywienia człowieka 1 Podr...

Książka (miękka)
OUTLET
Niedostępny
Podstawy żywienia człowieka 1 Podręcznik do nauki zawodów: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego, kelner - Outlet - Dorota Czerwińska

Podstawy żywienia człowieka 1 Podręcznik do nauki zawodów: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego, kelner - Outlet

Technikum, Szkoła policealna

Wydawca: Rea
Książka zawiera podstawowe wiadomości na temat składników odżywczych, gospodarki wodnej i energetycznej organizmu, wartości odżywczej żywności, norm żywienia oraz zasad układania jadłospis&o...
OUTLET
Niedostępny
Zobacz więcej
Znaleziono: 9 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20