0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY
Podręczniki akademickie »


Mięso czyli dania z wołowiny, cielęciny, wieprzowiny, baraniny i królika (Twarda)

0.00  (0 ocen)
 Sprawdź recenzje
Rozwiń szczegóły
Zwiń szczegóły
42,00 zł
35,00 zł
Cena zawiera podatek VAT.
Oszczędzasz 7,00 zł
Stan magazynowy:
Mała ilość
Wysyłka:
24h
Dostawa
Produkt posiadamy w magazynie i wyślemy go w ciągu 24 godzin w dni robocze.
Uwaga! Całkowity czas oczekiwania na zamówienie = czas wysyłki podany na stronie każdego produktu + dostawa przez przewoźnika.
Podane terminy dotyczą dni roboczych (poniedziałek-piątek, z wyłączeniem dni wolnych od pracy).
Cennik dostaw
Cennik dostaw
Paczki dostarczamy wyłącznie na terenie Polski.
Dla zamówień od 250 zł oferujemy dostawę GRATIS!
Zamówienia z min. jedną publikacją PZWL wysyłamy taniej.

Płatność elektroniczna Dla zamówień
z tytułem PZWL
Kiosk RUCHu - odbiór osobisty 6,75 zł 5,75 zł
Poczta Polska - odbiór w punkcie 7,75 zł 6,75 zł
Kurier Poczta Polska 10,75 zł 9,75 zł
Paczkomaty InPost  11,75 zł  10,75 zł
Kurier 12,75 zł 11,75 zł
Odbiór w księgarni PWN GRATIS GRATIS
Płatność za pobraniem Dla zamówień
z tytułem PZWL
Poczta Polska - odbiór w punkcie 10,75 zł 9,75 zł
Kurier Poczta Polska 13,75 zł 12,75 zł
Kurier 15,75 zł 14,75 zł
Dodaj do schowka

Mięso czyli dania z wołowiny, cielęciny, wieprzowiny, baraniny i królika

Wszystko, co każdy smakosz powinien wiedzieć o tradycyjnej kuchni polskiej.
W serii „Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej” prezentujemy najlepsze, najbardziej charakterystyczne i sprawdzone przepisy, wybrane i polecane przez Hannę Szymanderską. Niektóre świetnie znane, inne – nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się, jak bogata jest nasza kuchnia narodowa.

„Mięso” to siódmy tom piętnastotomowej serii.
Dowiesz się z niego m.in.:
* jak przygotować podroby, aby były delikatne i smaczne,
* skąd się wzięła moda na sztufady z wołowiny,
* czym się różnią filety od kotletów,
* jakie mięso jest najlepsze na pieczeń,
* jak prawidłowo przygotować sznycle wiedeńskie oraz wiele innych dań.

  • Kategorie:
    1. Dla pacjenta »
    2. Książki kucharskie
  • Język wydania: polski
  • ISBN: 9788370738709
  • EAN: 9788370738709
  • Liczba stron: 124
  • Wymiary: 24.5x22.5cm
  • Waga: 0.78kg
  • Sposób dostarczenia produktu fizycznego
    Sposoby i terminy dostawy:
    • Paczka w RUCHu - dostawa 2 dni robocze
    • Odbiór paczki w urzędzie Poczty Polskiej - dostawa 2 dni robocze
    • Dostawa Pocztą Polską - dostawa 2 dni robocze
    • Odbiór paczki w Paczkomacie InPost - dostawa 2 dni robocze
    • Dostawa kurierem - dostawa 1 dzień roboczy
    • Odbiór własny w księgarni PWN - dostawa 3 dni robocze
    Ważne informacje o wysyłce:
    • Nie wysyłamy paczek poza granice Polski.
    • Dostawa do części Paczkomatów InPost oraz opcja odbioru osobistego w księgarniach PWN jest realizowana po uprzednim opłaceniu zamówienia kartą lub przelewem.
    • Całkowity czas oczekiwania na paczkę = termin wysyłki + dostawa wybranym przewoźnikiem.
    • Podane terminy dotyczą wyłącznie dni roboczych (od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem dni wolnych od pracy).

Inni Klienci oglądali również

26,99 zł 29,99 zł
Do koszyka

Dania i potrawy z drobiu Siostry Marii

Dania i potrawy z drobiu Siostry Marii to kolejna z serii znakomita książka zawierająca wiele sprawdzonych przepisów na łatwe do przygotowania potrawy z kurczaka, indyka, kaczki i gęsi. Od zup zaczynając, poprzez różnego rodzaju sałatki, ...
33,96 zł 44,90 zł
Do koszyka

Damy ze skazą

Matylda to dziedziczka najpotężniejszej dynastii świata. Głupota rodzonego brata zamienia jej życie w piekło. Nieodpowiedzialny szczeniak z koroną na głowie przegrywa ją podczas partii kości.Rycheza angażuje cały swój spryt i nieustępliwoś...
44,90 zł 63,00 zł
Do koszyka

Wulgaryzmy w języku kibiców polskich, czyli „Polska grać, k… mać!”

Wulgaryzacja języka kibiców piłkarskich to temat równie trudny, co fascynujący. Podjęła się go wieloletnia dziennikarka sportowa, polonistka, która nie wyobraża sobie życia bez piłki nożnej i atmosfery na stadionach.
8,48 zł 11,90 zł
Do koszyka

Corrida językowa, czyli 10 byków głównych + CD

Zabaw się w torreadora i chwyć byka za rogi! Zostań ich pogromcą!Maurycemu Polaskiemu chodzi oczywiście o błędy językowe. W ustach dziecka brzmieć mogą zabawnie, a nawet uroczo, ale jak mówi porzekadło: „Czym skorupka za młodu ...
13,41 zł 19,90 zł
Do koszyka

Bogumiła, czyli opowieść o Warszawskiej Syrenie

„Jest wiele opowieści o warszawskiej Syrenie, ale prawdziwa jest tylko ta,którą swym szumem opowiadają fale Wisły…”.Legenda Bogumiła, czyli opowieść o Warszawskiej Syrenie zaczyna i kończy się właśnie tymi sł...
25,62 zł 34,00 zł
Do koszyka

Smok pod Beszamelem czyli o jedzeniu w Krakowie

Smoka wawelskiego znamy: smakosz i wiecznie głodny żarłok, gustujący szczególnie w królewnach. Beszamel również: sos, smaki, gotowanie, kuchnia. Krótko: Smok pod beszamelem to rzecz o jedzeniu w Krakowie.

Recenzje

Dodaj recenzję
Nikt nie dodał jeszcze recenzji. Bądź pierwszy!
 
Uwaga: Nasze strony wykorzystują pliki cookies.
Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celu dostosowaniaserwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników oraz w celach statystycznych i reklamowych. Mogą też stosować je współpracujące z nami firmy badawcze. W programie służącym do obsługi Internetumożna zmienić ustawienia dotyczące cookies Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza,że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce Prywatności.