0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY

Książki: Geografia

Znaleziono: 8 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20
Poland 1000 years in the heart of Europe - Malwina Flaczyńska - 36 %

Poland 1000 years in the heart of Europe

Wydawca: ExpressMap
Polska to fascynująca mozaika tradycji i nowoczesności, wielowiekowych zabytków i nowatorskich rozwiązań architektonicznych. Elegancki album Polska. 1000 lat w sercu Europy zabierze w podr&o...
159,31 zł 249,90 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Pracownia hotelarska Kwalifikacja T.12 Praktyczna nauka zawodu - Witold Drogoń

Pracownia hotelarska Kwalifikacja T.12 Praktyczna nauka zawodu

Technik hotelarstwa. Szkoła ponadgimnazjalna

Wydawca: WSiP
Publikacja przeznaczona do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa realizująca treści z zakresu kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie), do wykor...
Poland 1000 Years in the Heart of Europe - Malwina Flaczyńska - 36 %

Poland 1000 Years in the Heart of Europe

Wydawca: ExpressMap
Polska to fascynująca mozaika tradycji i nowoczesności, wielowiekowych zabytków i nowatorskich rozwiązań architektonicznych. Elegancki album Polska. 1000 lat w sercu Europy, wydany w małym, ...
50,94 zł 79,90 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa - Witold Drogoń

Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa

Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja T.12.3

Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.12 (Organizacja usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Prezentuje wiedzę i...
Usługi żywieniowe w hotelarstwie - Bożena Granecka-Wrzosek

Usługi żywieniowe w hotelarstwie

Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12.2

Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania za...
Chorwacja przewodnik z dodatkiem kulinarnym - Malwina Flaczyńska - 36 %

Chorwacja przewodnik z dodatkiem kulinarnym

Wydawca: ExpressMap
Przewodnik terramare to wciągająca opowieśćo słonecznej Chorwacji, kraju zachwycającym różnorodnością przyrody, od archipelagu Kornati przez kaskady na rzekce Krka aż po szczyty G&oacu...
63,68 zł 99,90 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Zbiór zadań Obsługa gości w obiekcie hotelarskim - Witold Drogoń

Zbiór zadań Obsługa gości w obiekcie hotelarskim

Technik hotelarstwa Pracownik obsługi hotelowej. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe

Wydawca: WSiP
Zbiór zadań. Obsługa gości w obiekcie hotelarskim to idealna publikacja uzupełniająca podręczniki z zakresu obsługi gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Dzięki wykonaniu wielu r&...
Niedostępny
Zobacz więcej
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Kwalifikacja HGT.03. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Część 2 - Witold Drogoń

Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Kwalifikacja HGT.03. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Część 2

Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe

Wydawca: WSiP
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji HGT.03 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).Autorzy w...
Niedostępny
Zobacz więcej
Znaleziono: 8 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20