Nowoczesny podręcznik do nauczania zawodu kosmetyczki w szkołach policealnych, z możliwością wykorzystania w indywidualnym szkoleniu w salonach kosmetycznych i fryzjerskich oraz na kursach dokształ...
My profession - Ćwiczenia z języka angielskiego dla zawodowych i średnich szkół fryzjerskich i szkół kosmetycznych stanowią moduł uzupełniający do podręczników MY PROFESSION, a...
Niniejsza książka przeznaczona jest przede wszystkim dla szkół zawodowych oraz do kształcenia podczas praktyk w zakładach fryzjerskich, ale może również pomóc w samodzielnej pr...
Podręcznik prezentuje podstawowe pojęcia z zakresu: pojęć prawnych, prawa cywilnego, prawa gospodarczego, prawa finansowego, prawa pracy, prawa karnego, postępowania cywilnego i administracyjnego. ...
Doskonała kontynuacja podręcznika "Prawo i postępowanie administracyjne część 1". Przekazuje wiedzę o podstawowych zagadnieniach prawa administracyjnego, którą powinien posiadać ka...
Podręcznik do nauczania przedmiotu Podstawy żywienia człowieka w zawodach: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego i kelner. Zawiera on m. in. podstawowe wiadomości na temat składni...
Nowoczesny komplet dydaktyczny przeznaczony dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych o różnych specjalizacjach, między innymi budowlanej, samochodowej, mechanicznej, wielobran...
Poradnik metodyczny został opracowany do podręcznika Towaroznawstwo dla zasadniczej szkoły zawodowej i szkoły policealnej, jest zintegrowany z podręcznikiem stanowi pomoc dla nauczyciela w organizo...
MY PROFESSIONĆwiczenia z języka angielskiego dla zawodowych i średnich szkół gastronomicznych dla zawodów: - kucharz małej gastronomii, - kucharz, - technik or...
Cykl podręczników przeznaczonych dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych o różnych specjalizacjach, między innymi budowlanej, mechanicznej, wielobranżowej. Podręczniki...
"Mein Beruf" gwarantuje osiągnięcie podstawowych umiejętności komunikacyjnych, porównywalnych z poziomem A1. Spełnia też wymagania egzaminu Start Deutsch 1 Instytutu Goethego. Podr...
Podręcznik adresowany do uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa oraz uczących się w szkołach innego typu, zainteresowanych podstawami ekonomiczno-prawnymi....
Zeszyt ćwiczeń "My Profession" przeznaczony jest dla uczniów szkół zawodowych o różnych specjalizacjach, między innymi budowlanej, mechanicznej, wielobranżowej. Zeszy...
Organizacja pracy w hotelarstwie – podręcznik przeznaczony jest dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Materiał został podzielony na dwie części.
Ćwiczenia przygotowujące do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe w zawodzie technik hotelarstwa z propozycjami typów zadań oraz kryteriów oceniania zadania egzaminacyjnego ...
Ćwiczenia przygotowujące do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe w zawodzie technik hotelarstwa z propozycjami typów zadań oraz kryteriów oceniania zadania egzaminacyjnego ...
Podręcznik składa się z dwóch części. Część pierwsza zawiera treści dotyczące dwóch modułów: planowanie działalności gospodarczej oraz zarządzanie przedsiębiorstwem. Kons...
Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz kelner.Podręcznik został opracowany zgodnie z podstaw...