• Zaloguj się
  • Zarejestruj się
  • Newsletter
  • Pomoc
  • Kontakt
0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY

Domowa spiżarnia (Książka)

0.00  (0 ocen)
 Sprawdź recenzje
Rozwiń szczegóły
Zwiń szczegóły
Produkt niedostępny
Dodaj do schowka

Domowa spiżarnia

Książka ta podpowiada, jak samodzielnie, domowymi sposobami przygotować:
- przetwory z owoców, warzyw i grzybów
- Kiełbasy i wędliny
- Wina i nalewki
- Tradycyjne masła, sery oraz oleje ziołowe
- Mrożonki
- Susze z owoców,warzyw i grzybów

  • ISBN: 9788380380929
  • EAN: 9788380380929
  • Liczba stron: 152
  • Wymiary: 20.5x23.0cm
  • Waga: 0.56kg
  • Sposób dostarczenia produktu fizycznego
    Sposoby i terminy dostawy:
    • Paczka w RUCHu - dostawa 2 dni robocze
    • Odbiór paczki w urzędzie Poczty Polskiej - dostawa 2 dni robocze
    • Dostawa Pocztą Polską - dostawa 2 dni robocze
    • Odbiór paczki w Paczkomacie InPost - dostawa 2 dni robocze
    • Dostawa kurierem - dostawa 1 dzień roboczy
    • Odbiór własny w księgarni PWN - dostawa 3 dni robocze
    Ważne informacje o wysyłce:
    • Nie wysyłamy paczek poza granice Polski.
    • Dostawa do części Paczkomatów InPost oraz opcja odbioru osobistego w księgarniach PWN jest realizowana po uprzednim opłaceniu zamówienia kartą lub przelewem.
    • Całkowity czas oczekiwania na paczkę = termin wysyłki + dostawa wybranym przewoźnikiem.
    • Podane terminy dotyczą wyłącznie dni roboczych (od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem dni wolnych od pracy).

39,57 zł 59,00 zł
Do koszyka

Vademecum lecznictwa domowego z roku 1563

Niniejsza monografia, autorstwa Jana Szostaka, doktora nauk farmaceutycznych i zarazem magistra historii, jest kompleksowym opracowaniem tematyki lecznictwa domowego w XVI wieku, zawartej w pierwszym przewodniku tego rodzaju wydanym w języku polskim, t...
15,49 zł 22,90 zł
Do koszyka

Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + CD

Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób ? właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak ...
84,15 zł 99,00 zł
Do koszyka

Bydło domowe - hodowla i użytkowanie

Kompendium wiedzy z zakresu hodowli i użytkowania bydła, najliczniejszego i najważniejszego gatunku zwierząt gospodarskich użytkowanych przez człowieka. Zaproponowany przez autora podręcznika układ i dobór tematyki odpowiada występującym...
17,99 zł 29,99 zł
Do koszyka

Spiżarnia domowe przetwory

Jeśli uwielbiasz, kiedy półki w twojej spiżarni są pełne samodzielnie przyrządzonych przetworów, z pewnością będziesz często korzystać z tej książki. Znajdziesz w niej przepisy na rozmaite domowe specjały zamknięte w słoikach i butelkach,...
40,50 zł 45,00 zł
Do koszyka

Fizjologia zwierząt domowych Tom 2

W II tomie Fizjologii zwierząt domowych:• omówiono fizjologiczne aspekty funkcji przewodu pokarmowegooraz wątroby u różnych gatunków zwierząt,• przedstawiono zagadnienia związane z bilansem cieplny...
15,43 zł 18,99 zł
Do koszyka

Kiełki w domowym ogrodzie

W poradniku, obok krótkiego wprowadzenia w historię spożywania kiełków, dużo miejsca poświęcono ich właściwościom odżywczym, sposobom przygotowania domowej uprawy, wyborowi nasion oraz kiełkownic, czyli naczyń i pojemników, kt&oacu...

Recenzje

Dodaj recenzję
Nikt nie dodał jeszcze recenzji. Bądź pierwszy!
 
Uwaga: Nasze strony wykorzystują pliki cookies.
Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celu dostosowaniaserwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników oraz w celach statystycznych i reklamowych. Mogą też stosować je współpracujące z nami firmy badawcze. W programie służącym do obsługi Internetumożna zmienić ustawienia dotyczące cookies Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza,że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce Prywatności.