0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY

Książki kucharskie

Na rynku wydawniczym pojawiają się ciągle nowe pozycje z zakresu kulinariów, wychodzące naprzeciw potrzebom czytelniczek i czytelników poszukujących przepisów na zdrowe potrawy, obfitujące w niezbędne do prawidłowego funkcjonowania składniki, witaminy i minerały. Odbiorcy nie są już skazani na jeden rodzaj kuchni i ograniczone produkty.

Wydawnictwo Lekarskie PZWL w ofercie księgarni medycznej zebrało pozycje dotyczące kuchni, które nastawione są na długofalowe poprawienie dobrostanu konsumentów. Specjaliści są zgodni w holistycznym podejściu do zdrowia człowieka, z czego wynika otoczenie szczególną troską sfery dietetyki i żywienia. Aby zachować pełnię zdrowia należy zadbać o przygotowywanie pełnowartościowych posiłków i umiar w żywieniu.

Również proces leczenia rozmaitych schorzeń można usprawnić, włączając w kurację odpowiednią dietę. Takie przypadłości, jak insulinooporność, endometrioza, refluks przełyku czy zespół jelita drażliwego wymagają od pacjenta stosowania się do szczególnych wytycznych żywieniowych, a od lekarza przedstawienia pacjentowi alternatywnego planu dietetycznego, ze szczególnym uwzględnieniem konkretnych produktów wykluczonych. Aby ułatwić proces zaznajamiania się z nowymi zasadami i by łatwiej było wprowadzić w życie przepisy dostosowane do jednostki, przygotowaliśmy dla Państwa ofertę książek kucharskich tematycznie sprofilowanych do tematyki alergii pokarmowych i nietolerancji, który uzupełniliśmy o publikacje zaznajamiające z dziedziną mikrobiologii drobnoustrojów jelitowych.

Leczenie dietą przynosi nadzieję pacjentom o zaostrzonym przebiegu choroby, osobom, które tracą nadzieję na długotrwałe efekty. Zdrowe żywienie powinno zacząć funkcjonować w świadomości pacjentów i lekarzy jako podwaliny pod dalsze kuracje i zabiegi medyczne. Oczywiście odpowiednia dieta nie może być lekarstwem na wszystkie dolegliwości, a pacjenci powinni pozostawać w stałym kontakcie z lekarzem, jednak zbilansowane posiłki mogą łagodzić objawy, a w niektórych przypadkach nawet całkowicie wyeliminować problem.

Zachęcamy Państwa do zapoznania się z ofertą księgarni internetowej PZWL w dziedzinie książek kucharskich i poradników z przepisami. Zbiór publikacji jest stale aktualizowany o nowe pozycje, by uwzględnić potrzeby osób z różnymi przypadłościami i zadbać o zróżnicowanie w zakresie ofert diet prozdrowotnych.

Znaleziono: 56 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20
Pasta Grannies - Vicky Bennison - 18 %

Pasta Grannies

Comfort Cooking

Wydawca: Hardie Grant
Spending time with our family and friends has never felt so important - and so often this means cooking for the ones you love. Who better to take inspiration from than Pasta Grannies who have spent...
106,38 zł 129,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Little Green Kitchen - David Frenkiel

Little Green Kitchen

Simple vegetarian family recipes

Wydawca: Hardie Grant
Like most families, David and Luise know that the road to feeding your children isn't always a straight one. They have raised three kids while writing their acclaimed vegetarian cookbooks and have ...
112,49 zł 119,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Lanka Food - 19 %

Lanka Food

Książka (twarda)
121,42 zł 149,00 zł
Do koszyka
Lanka Food - 19 %

Lanka Food

Wydawca: Hardie Grant
Lanka Food is a comprehensive guide to Sri Lankan cooking from acclaimed Sydney chef and restaurateur O Tama Carey.Sitting on the edge of the Indian Ocean, just below India, is a tiny t...
121,42 zł 149,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Pierogi - Zuza Zak - 18 %

Pierogi

Książka (twarda)
82,48 zł 100,00 zł
Do koszyka
Pierogi - Zuza Zak - 18 %

Pierogi

Autor: Zuza Zak
Wydawca: Hardie Grant
"As far as I'm concerned, this is a book of bliss!" - Nigella LawsonThe essential cookbook for preparing perfect Polish dumplings at home.Delve deep into regional ...
82,48 zł 100,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Modern Kosher - Gardiner Michael Aaron - 37 %

Modern Kosher

Global Flavors, New Traditions

Wydawca: rizzoli
This dynamic, inspiring set of recipes includes Asian, Indian, Latin, European, and Israeli influences, fresh ingredients, and modern techniques to present a bright, elevated vision of everyday kos...
48,02 zł 76,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
On the Himalayan Trail - Romy Gill - 35 %

On the Himalayan Trail

Książka (twarda)
103,34 zł 159,00 zł
Do koszyka
On the Himalayan Trail - Romy Gill - 35 %

On the Himalayan Trail

Autor: Romy Gill
Wydawca: Hardie Grant
In On The Himalayan Trail Indian food writer and chef, Romy Gill, tells the story of Kashmir and Ladakh's unique and tantalising cuisine sharing over 80 extraordinary recipes that can be recreated ...
103,34 zł 159,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Eataly: All About Pizza, Pane & Panini - Eataly

Eataly: All About Pizza, Pane & Pa...

Książka (twarda z obwolutą)
Niedostępny
Eataly: All About Pizza, Pane & Panini - Eataly

Eataly: All About Pizza, Pane & Panini

Autor: Eataly
Wydawca: rizzoli
Eataly, the world’s foremost purveyor of Italian delicacies, presents a compact and authoritative guide to making bakery-worthy breads, calzones, focaccia, panini, and pizza at home. With mor...
Niedostępny
Zobacz więcej
The Recipe - Josh Emett

The Recipe

Książka (twarda z obwolutą)
Niedostępny
The Recipe - Josh Emett

The Recipe

Autor: Josh Emett
Wydawca: rizzoli
Michelin-starred chef Josh Emett brings together more than 300 of the most important classic recipes by 150 of the world's most acclaimed chefs. Taken together, this is a compendium of the cr?me de...
Niedostępny
Zobacz więcej
Butter - Martin.James

Butter

Comforting, Delicious, Versatile

Autor: Martin.James
Wydawca: Hardie Grant
Butter is the essential book for anyone who loves to cook with this glorious, versatile ingredient. Through over 130 original recipes, James Martin presents some of his favourite new dishes and cla...
Niedostępny
Zobacz więcej
Modern Pressure Cooking - Catherine Phipps

Modern Pressure Cooking

The Comprehensive Guide to Stovetop and Electric Cookers, with Over 200 Recipes

Wydawca: Hardie Grant
'Who better as a guide to using them, whether stovetop or electric models, than the Queen of pressure cooking... Catherine Phipps. As someone who is in the wasteful habit of using mine ...
Niedostępny
Zobacz więcej
Mabu Mabu An Australian Kitchen Cookbook - Nornie Bero

Mabu Mabu An Australian Kitchen Cookbook

Autor: Nornie Bero
Wydawca: Hardie Grant
In Mabu Mabu, charismatic First Nations chef Nornie Bero champions the tastes of native flavours in everyday cooking by unlocking the secrets of Australian herbs, spices, vegetables and fruits. Nor...
Niedostępny
Zobacz więcej
New Art Of Coffee - Ryan Castelaz

New Art Of Coffee

From Morning Cup to Caffeine Cocktail

Autor: Ryan Castelaz
Wydawca: rizzoli
Coffee lovers: here are recipes and inspiration for every taste, mood, and complexity, making for the perfect coffee drink for each moment of the day.While the popularity of craft cockt...
Niedostępny
Zobacz więcej
Scandinavian Green - Trine Hahnemann

Scandinavian Green

Książka (twarda)
Niedostępny
Scandinavian Green - Trine Hahnemann

Scandinavian Green

Wydawca: Hardie Grant
Scandinavian Green is a beautifully inspiring exposition of eating plants. In this timely book, Trine has created naturally inspiring recipes that make fruit and veg shine so brightly that home coo...
Niedostępny
Zobacz więcej
The Shortcut Cook - Rosie Reynolds

The Shortcut Cook

Książka (twarda)
Niedostępny
The Shortcut Cook - Rosie Reynolds

The Shortcut Cook

Wydawca: Hardie Grant
It's a myth that to make the very best versions of classic dishes, they have to be prepared from scratch. It's actually a well-known fact in the food industry that chefs have always used shortcuts....
Niedostępny
Zobacz więcej
Simple Nature - Alain Ducasse

Simple Nature

Książka (twarda)
Niedostępny
Simple Nature - Alain Ducasse

Simple Nature

Autor: Alain Ducasse
Wydawca: rizzoli
Alain Ducasse's Nature series of cookbooks makes eating healthfully on a daily basis both simple and pleasurable. Ducasse dispels the idea that French food is defined by complicated techniques, tim...
Niedostępny
Zobacz więcej
Torta della Nonna - Emiko Davies

Torta della Nonna

A Collection of the Best Homemade Italian Sweets

Autor: Emiko Davies
Wydawca: Hardie Grant
Torta della Nonna brings together 55 of the best Italian sweet recipes from Emiko Davies' books, Florentine, Acquacotta and Tortellini at Midnight, plus five brand new recipes. Across eight chapter...
Niedostępny
Zobacz więcej
The Urban Vegetable Patch - Grace Paul

The Urban Vegetable Patch

Książka (twarda)
Niedostępny
The Urban Vegetable Patch - Grace Paul

The Urban Vegetable Patch

Autor: Grace Paul
Wydawca: Hardie Grant
The Urban Vegetable Patch is an eco-friendly guide to growing green, no matter your space. Starting with how to set-up your own vegetable patch up – be it on a windowsill, a balcony or even a...
Niedostępny
Zobacz więcej
Behind the Bar - Alia Akkam

Behind the Bar

Książka (twarda)
Niedostępny
Behind the Bar - Alia Akkam

Behind the Bar

Autor: Alia Akkam
Wydawca: Hardie Grant
Behind the Bar shines a light on 50 signature cocktails from the most iconic hotel bars across the world, appealing to tried-and-true cocktail lovers and design aficionados alike. Recipes from some...
Niedostępny
Zobacz więcej
True Thai Real Flavors for Every Table - Hong Thaimee

True Thai Real Flavors for Every Table

Autor: Hong Thaimee
Wydawca: rizzoli
Accessible and authentic, chef Hong Thaimee's first book shows readers how to bring the flavors of Thai comfort food home, sharing her favorite family dishes, classic Thai recipes, and Thai-America...
Niedostępny
Zobacz więcej
Sweet Vegan - Nicole Maree

Sweet Vegan

Książka (zintegrowana)
Niedostępny
Sweet Vegan - Nicole Maree

Sweet Vegan

Autor: Nicole Maree
Wydawca: Hardie Grant
Sweet Vegan serves up recipes sure to hit your sweet spot, whether you're vegan, struggling with a food allergy or intolerance, catering for friends, or simply looking for a creative way to indulge...
Niedostępny
Zobacz więcej
Znaleziono: 56 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20