W tysiąc smaków dookoła świata! Wielka wyprawa tropem dań, przypraw i składników z pięciu kontynentów w efektownym albumie pełnym ciekawostek i smakowitych przepisów.
Apetyt na wolność, sztukę i sławę… Oraz na tort czekoladowy! Czternaście niezwykłych kobiet zabierze Was w wielką kulinarną podróż przez kraje i epoki.Podobno trzeba zjeść z kim...
Tego jeszcze nie było: męskie gotowanie w wydaniu Dwóch Sióstr!Ozory wołowe z remulada? z selera, kacze serca z harissą, sałatka z ośmiornicy, solianka na kaca, pieczone u...
Przepisy najsłynniejszego kucharza świata po raz pierwszy w Polsce!Alain Ducasse to ikona francuskiej kuchni. O jego klasie świadczą prestiżowe wyróżnienia ? trzykrotnie zdobył t...
Pierwsza książka kucharska twórczyni „Jadłonomii” ? najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej.Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia?Do czego wy...
Pierwsza książka kucharska twórczyni „Jadłonomii” ? najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej.Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia?Do czego wy...
Pierwsza książka autorki jednego z najpopularniejszych polskich blogów kulinarnych.Sześć lat pisania, pieczenia i gotowania, setki znakomitych przepisów i apetycznych zdję...