0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY
Znaleziono: 49 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Trafność
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Trafność
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20
Anatomia zwierząt, t. 1 - Franciszek Kobryńczuk

Anatomia zwierząt, t. 1

1

Autorzy uwzględnili współczesny stan wiedzy, aktualne wymagania programowe, a także zastosowali nowe naukowe mianownictwo anatomiczne, histologiczne i embriologiczne, zgodne z Nomina Anatomi...
84,60 zł 94,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Anatomia zwierząt, t. 2 - Kazimierz Krysiak

Anatomia zwierząt, t. 2

2

Tom 2 nowoczesnego, podstawowego podręcznika do przedmiotu Anatomia zwierząt. Książka zawiera splanchnologię (nauka o trzewiach), bez gruczołów dokrewnych i angiologię (nau...
89,10 zł 99,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Anatomia zwierząt, t. 3 - Franciszek Kobryńczuk

Anatomia zwierząt, t. 3

Gruczoły dokrewne, układ nerwowy, narządy zmysłów, powłoka wspólna i anatomia ptaków

Ostatni 3 tom nowoczesnego podręcznika anatomii zwierząt. Podzielony jest na 2 części. W pierwszej omówione są: gruczoły dokrewne, układ nerwowy, narządy zmysłó...
84,60 zł 94,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Biologia molekularna bakterii

Biologia molekularna bakterii

Nowe, drugie zaktualizowane wydanie jedynego na rynku polskim podręcznika akademickiego, w którym są omówione na poziomie molekularnym zagadnienia związane z budową, fizjologią i gene...
125,10 zł 139,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Biologia molekularna w medycynie. Elementy genetyki klinicznej

Biologia molekularna w medycynie. Elementy genetyki klinicznej

Redaktor: Jerzy Bal
Książka prezentuje szeroki zakres wiedzy z zakresu genetyki człowieka i zastosowań biologii molekularnej w medycynie. Przedstawione są w niej ważne działy medycyny, w których istotną rolę od...
80,10 zł 89,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Biomechanika sportu. Krótkie wykłady - Adrian Burden

Biomechanika sportu. Krótkie wykłady

Książka w sposób przejrzysty przybliża fizykę i mechanikę ruchu człowieka oraz stanowi cenny punkt wyjścia do zastosowań lub dalszych badań w tej dziedzinie. Podręcznik przeznaczony jest dla...
71,10 zł 79,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Ekologia. Krótkie wykłady - Andy S. Ball

Ekologia. Krótkie wykłady

Kolejna książka tej serii zawiera cały podstawowy zasób wiedzy z zakresu ekologii, jaki obowiązuje studentów tzw. małych kursów oraz 3-letnich studiów licencjackich. Opr...
71,10 zł 79,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Hydrofitowe oczyszczanie wód i ścieków - Ewa Wojciechowska

Hydrofitowe oczyszczanie wód i ścieków

Kompendium wiedzy o coraz powszechniej stosowanych w Polsce ekologicznych systemach hydrofitowych. Autorki przedstawiły charakterystykę metody hydrofitowej, która jest procesem biologicznym ...
44,91 zł 49,90 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Odporność chwastów na herbicydy - Kazimierz Adamczewski

Odporność chwastów na herbicydy

Książka obejmuje całość zagadnień związanych z odpornością chwastów na herbicydy. Zawiera podstawową wiedzę, wyjaśnia przyczyny powstawania odporności i podaje sposoby ograniczenia jej rozwo...
57,60 zł 64,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Odzysk i recykling materiałów polimerowych - Andrzej K. Błędzki

Odzysk i recykling materiałów polimerowych

Redaktor: Regina Jeziórska
Odzysk i recykling materiałów polimerowych W strategii zrównoważonego rozwoju tworzywa polimerowe są zarówno środkiem, jak i celem. Środkiem, bo między innymi...
71,10 zł 79,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Podstawy gospodarki odpadami - Czesława Rosik-Dulewska

Podstawy gospodarki odpadami

Wydanie zaktualizowane

Nowe, zaktualizowane wydanie książki, w którym zostały omówione nowoczesne zasady gospodarki odpadami komunalnymi, organicznymi oraz wybranymi grupami odpadów przemysłowych; po...
66,60 zł 74,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Technologia przetwórstwa mięsa - Adam Olszewski

Technologia przetwórstwa mięsa

Publikacja Wydawnictwa WNT, dodruk Wydawnictwo Naukowe PWNOto książka, w której przedstawiono całość zagadnień dotyczących nowoczesnego przetwórstwa mięsa. Omówiono...
75,60 zł 84,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Wprowadzenie do statystyki dla przyrodników - Adam Łomnicki

Wprowadzenie do statystyki dla przyrodników

Książka wyjaśnia podstawowe prawa statystyki na przykładach przyrodniczych, w sposób zrozumiały dla biologa, szczególnie ekologa, a także rolnika czy lekarza. Może także ułatwić adept...
57,60 zł 64,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Żywienie zwierząt i paszoznawstwo. Tom 1. Fizjologiczne i biochemiczne podstawy żywienia zwierząt

Żywienie zwierząt i paszoznawstwo. Tom 1. Fizjologiczne i biochemiczne podstawy żywienia zwierząt

Redaktor: Dorota Jamroz
Żywienie zwierząt i paszoznawstwo to seria podręczników stanowiących wyczerpujące kompendia wiedzy z zakresu biochemii i fizjologii żywienia, zasad szczegółowego żywienia różny...
75,60 zł 84,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Żywienie zwierząt i paszoznawstwo. Tom 2. Podstawy szczegółowego żywienia zwierząt

Żywienie zwierząt i paszoznawstwo. Tom 2. Podstawy szczegółowego żywienia zwierząt

Redaktor: Dorota Jamroz
Druga część podręcznika akademickiego dotyczącego żywienia zwierząt i paszoznawstwa.W tomie tym autorzy omówili podstawy szczegółowego żywienia zwierząt - bydła, owiec, kó...
75,60 zł 84,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Żywienie zwierząt i paszoznawstwo. Tom 3. Paszoznawstwo

Żywienie zwierząt i paszoznawstwo. Tom 3. Paszoznawstwo

Redaktor: Dorota Jamroz
Troska o zdrowie człowieka, konsumenta produktów pochodzenia zwierzęcego i o dobrostan zwierząt wymagają ciągłego monitorowania wartości pokarmowej i jakości pasz oraz dodatków paszow...
75,60 zł 84,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Analiza i ocena jakości żywności - Praca Zbiorowa Pod Red. Nauk. Małgorzaty Piecyk I Wołosiaka

Analiza i ocena jakości żywności

Współczesny konsument oczekuje żywności bezpiecznej, wysokiej jakości. Ważną rolę w tym zakresie odgrywają badania laboratoryjne żywności prowadzone na każdym etapie jej produkcji, jak r&oac...
31,50 zł 35,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Analiza jakości surowca mięsnego - Praca Zbiorowa Pod Redakcją Beaty Kuczyńskiej

Analiza jakości surowca mięsnego

Obecnie konsumenci zwracają szczególną uwagę na jakość i skład produktów żywnościowych. Przemysł mięsny musi mieć więc zagwarantowany wysokiej jakości surowiec rzeźny, aby wyprodukowa...
31,50 zł 35,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Badanie sektora energii odnawialnej w Polsce – potencjał techniczny, badania ankietowe, analiza SWOT, analiza PEST - Bartłomiej Igliński

Badanie sektora energii odnawialnej w Polsce – potencjał techniczny, badania ankietowe, analiza SWOT, analiza PEST

Energetyka odnawialna (OZE) jest szeroko rozwijana na świecie, w tym również w Polsce. W najbliższych latach przewiduje się dalszy rozwój OZE w Polsce. Stąd też zrodził się pomysł nap...
30,60 zł 34,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Bakterioneuston jezior - Maciej Walczak

Bakterioneuston jezior

W niniejszej pracy starano się pokazać jak dynamiczną formacją jest bakterioneuston. Przy prezentacji wyników skupiono się na omówieniu badań nad zaobserwowanymi zmianami w występowan...
18,00 zł 20,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Znaleziono: 49 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Trafność
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Trafność
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20