0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY
Znaleziono: 14 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Trafność
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Trafność
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20
Badania sensoryczne w ocenie jakości produktów - Inga Klimczak

Badania sensoryczne w ocenie jakości produktów

Atrakcyjność sensoryczna żywności stanowi jeden z najważniejszych czynników wpływających na decyzje zakupowe. Eksponowanie walorów organoleptycznych, odwoływanie się w kampaniach prom...
eBook (pdf)
16,20 zł 18,00 zł
Do koszyka
Chemia wybranych komponentów środowiska - Jolanta Marciniak-Kowalska

Chemia wybranych komponentów środowiska

Wydawca: Wydawnictwa AGH
W książce zostały omówione cztery systemy środowiskowe: atmosfera, litosfera, hydrosfera i antroposfera. Osią przewodnią opracowania jest geochemia, efekty jej zmian i wpływ działalności ant...
eBook (pdf)
16,20 zł 18,00 zł
Do koszyka
Ćwiczenia z chemii ogólnej dla studentów Wydziału Inżynierii Metali i Informatyki Przemysłowej - Aneta Magdziarz

Ćwiczenia z chemii ogólnej dla studentów Wydziału Inżynierii Metali i Informatyki Przemysłowej

Redakcja: Wydawnictwa Agh
Wydawca: Wydawnictwa AGH
Seria: skrypt
Skrypt podzielono na dwie części A i B. Zadania obliczeniowe, przede wszystkim z dziedziny stężeń, stechiometrii i elektrolitów, stanowią część A. Część B ma ułatwić Czytelnikowi poznanie za...
eBook (pdf)
18,00 zł 20,00 zł
Do koszyka
Inżynieria produkcji żywności - zagadnienia wybrane

Inżynieria produkcji żywności - zagadnienia wybrane

Niniejsze materiały dydaktyczne napisane zostały z myślą o studentach kierunku zarządzanie i inżynieria produkcji studiów pierwszego stopnia (studiów inżynierskich, stacjonarnych i ni...
eBook (pdf)
18,90 zł 21,00 zł
Do koszyka
Jakość dermokosmetyków w ocenie konsumentów i ekspertów - Paulina Malinowska

Jakość dermokosmetyków w ocenie konsumentów i ekspertów

Celem badań przedstawionych w książce było zidentyfikowanie i ocena różnicy w jakości dermokosmetyków w porównaniu do kosmetyków, przy uwzględnieniu cech produktó...
eBook (pdf)
32,40 zł 36,00 zł
Do koszyka
Ochrona przed skażeniami. Część IV. Wybrane zagadnienia metodologiczne, organizacyjne i techniczne likwidacji skażeń - Władysław Harmata

Ochrona przed skażeniami. Część IV. Wybrane zagadnienia metodologiczne, organizacyjne i techniczne likwidacji skażeń

W publikacji przedstawiono wybrane zagadnienia metodologiczne, organizacyjne i techniczne likwidacji skażeń.Z wielu zadań obrony przed bronią masowego rażenia w tym opracowaniu Autor wy...
eBook (pdf)
31,50 zł 35,00 zł
Do koszyka
Ochrona przed skażeniami. Część V. Wybrane zagadnienia organizacyjne i techniczne rozpoznania skażeń - Władysław Harmata

Ochrona przed skażeniami. Część V. Wybrane zagadnienia organizacyjne i techniczne rozpoznania skażeń

Ciągła zmiana sytuacji bezpieczeństwa międzynarodowego oraz pojawiające się nowe zagrożenia mają zasadniczy wpływ na charakter współczesnych operacji wojskowych. Pomimo podpisanych porozumie...
eBook (pdf)
31,50 zł 35,00 zł
Do koszyka
Podstawy biochemii dla towaroznawców - Alina Piotraszewska-Pająk

Podstawy biochemii dla towaroznawców

Redakcja: Marian Filipiak
Celem podręcznika jest zapoznanie czytelnika z podstawami biochemii oraz z wykrywaniem i analizą ilościową obecnych w produktach spożywczych substancji biologicznych. Autorzy skoncentrowali się na ...
eBook (pdf)
28,35 zł 31,50 zł
Do koszyka
Podstawy nanomateriałów i nanotechnologii - Marek Wojnicki

Podstawy nanomateriałów i nanotechnologii

Wydawca: Wydawnictwa AGH
Za ojca nanotechnologii uważa się Richarda Feynmana. To on w 1959 roku w trakcie swojego wykładu miał powiedzieć: „There’s plenty of room at the bottom”, co należałoby tłumaczyć: ...
eBook (pdf)
15,30 zł 17,00 zł
Do koszyka
Spektrometria mas - Anna Bodzoń-Kułakowska

Spektrometria mas

Wydawca: Wydawnictwa AGH
Monografia to drugie gruntownie zmienione wydanie książki pt. "Spektrometria mas" (red. Piotr Suder i Jerzy Silberring, Kraków: Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, 2006). Zos...
eBook (pdf)
15,30 zł 17,00 zł
Do koszyka
Spektroskopia optyczna w ocenie jakości żywności - Ewa Sikorska

Spektroskopia optyczna w ocenie jakości żywności

Autor: Ewa Sikorska
Celem monografii jest przedstawienie zagadnień związanych z zastosowaniem metod spektroskopii optycznej w połączeniu z chemometrią do oceny różnych aspektów jakości żywności.Ze ...
eBook (pdf)
25,20 zł 28,00 zł
Do koszyka
Surfaktanty. Budowa, właściwości, zastosowania - Ryszard Zieliński

Surfaktanty. Budowa, właściwości, zastosowania

Surfaktanty są bardzo liczną grupą substancji zarówno pochodzenia naturalnego, jak i otrzymywanych na drodze syntezy chemicznej. Znaczne zainteresowanie tymi związkami wynika z ich dużej akt...
eBook (pdf)
135,00 zł 150,00 zł
Do koszyka
Wybrane instrumentalne metody analizy wyrobów i procesów - Anna Gliszczyńska-Świgło

Wybrane instrumentalne metody analizy wyrobów i procesów

Materiały do ćwiczeń
Analiza instrumentalna jest zbiorem technik i metod badawczych, stosowanych w analizie chemicznej zajmującej się wykrywaniem (analiza jakościowa) i oznaczaniem zawartości (analiza ilościowa) składn...
eBook (pdf)
13,50 zł 15,00 zł
Do koszyka
Znaleziono: 14 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Trafność
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Trafność
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20