0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY
Znaleziono: 2 pozycje
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Trafność
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20
The Science of Cooking - Stuart Farrimond - 13 %

The Science of Cooking

Książka (twarda)
102,37 zł 117,00 zł
Do koszyka
The Science of Cooking - Stuart Farrimond - 13 %

The Science of Cooking

Wydawca: DK
Which vegetables should you eat raw? How do you poach the perfect egg? And should you keep your eggs in the fridge? Food scientist Dr Stuart Farrimond answers all these questions - and many more li...
102,37 zł 117,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Przewodnik po fotografii współczesnej - Jackie Higgins - 35 %

Przewodnik po fotografii współczesnej

Książka (kartonowa foliowana)
31,98 zł 49,00 zł
Do koszyka
Przewodnik po fotografii współczesnej - Jackie Higgins - 35 %

Przewodnik po fotografii współczesnej

Wydawca: Arkady
Już dawno temu fotografia przestała być wyłącznie medium służącym do dokładnie tego, co jawi się przed oczami fotografa. Mimo to nadal w fotografiach nieostrych czy też ukazujących fragment postaci...
31,98 zł 49,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Znaleziono: 2 pozycje
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Trafność
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20