0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY
Znaleziono: 3 pozycje
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Trafność
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Trafność
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20
Badania sensoryczne w ocenie jakości produktów - Inga Klimczak

Badania sensoryczne w ocenie jakości produktów

Atrakcyjność sensoryczna żywności stanowi jeden z najważniejszych czynników wpływających na decyzje zakupowe. Eksponowanie walorów organoleptycznych, odwoływanie się w kampaniach prom...
16,20 zł 18,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Podstawy technologii chemicznej i inżynierii reaktorów, część 1 - Krzysztof Alejski

Podstawy technologii chemicznej i inżynierii reaktorów, część 1

Zgodnie z pierwszą zasadą termodynamiki, efekt cieplny przemiany izochorycznej jest równy zmianie energii wewnętrznej układu, a przemiany izobarycznej – zmianie jego entalpii. Zar&oacu...
10,80 zł 12,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Podstawy technologii chemicznej i inżynierii reaktorów. Cz. 2 - Krzysztof Alejski

Podstawy technologii chemicznej i inżynierii reaktorów. Cz. 2

Zgodnie z pierwszą zasadą termodynamiki, efekt cieplny przemiany izochorycznej jest równy zmianie energii wewnętrznej układu, a przemiany izobarycznej – zmianie jego entalpii. Zar&oacu...
11,70 zł 13,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Znaleziono: 3 pozycje
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Trafność
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Trafność
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20