0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY

Książki kucharskie

Na rynku wydawniczym pojawiają się ciągle nowe pozycje z zakresu kulinariów, wychodzące naprzeciw potrzebom czytelniczek i czytelników poszukujących przepisów na zdrowe potrawy, obfitujące w niezbędne do prawidłowego funkcjonowania składniki, witaminy i minerały. Odbiorcy nie są już skazani na jeden rodzaj kuchni i ograniczone produkty.

Wydawnictwo Lekarskie PZWL w ofercie księgarni medycznej zebrało pozycje dotyczące kuchni, które nastawione są na długofalowe poprawienie dobrostanu konsumentów. Specjaliści są zgodni w holistycznym podejściu do zdrowia człowieka, z czego wynika otoczenie szczególną troską sfery dietetyki i żywienia. Aby zachować pełnię zdrowia należy zadbać o przygotowywanie pełnowartościowych posiłków i umiar w żywieniu.

Również proces leczenia rozmaitych schorzeń można usprawnić, włączając w kurację odpowiednią dietę. Takie przypadłości, jak insulinooporność, endometrioza, refluks przełyku czy zespół jelita drażliwego wymagają od pacjenta stosowania się do szczególnych wytycznych żywieniowych, a od lekarza przedstawienia pacjentowi alternatywnego planu dietetycznego, ze szczególnym uwzględnieniem konkretnych produktów wykluczonych. Aby ułatwić proces zaznajamiania się z nowymi zasadami i by łatwiej było wprowadzić w życie przepisy dostosowane do jednostki, przygotowaliśmy dla Państwa ofertę książek kucharskich tematycznie sprofilowanych do tematyki alergii pokarmowych i nietolerancji, który uzupełniliśmy o publikacje zaznajamiające z dziedziną mikrobiologii drobnoustrojów jelitowych.

Leczenie dietą przynosi nadzieję pacjentom o zaostrzonym przebiegu choroby, osobom, które tracą nadzieję na długotrwałe efekty. Zdrowe żywienie powinno zacząć funkcjonować w świadomości pacjentów i lekarzy jako podwaliny pod dalsze kuracje i zabiegi medyczne. Oczywiście odpowiednia dieta nie może być lekarstwem na wszystkie dolegliwości, a pacjenci powinni pozostawać w stałym kontakcie z lekarzem, jednak zbilansowane posiłki mogą łagodzić objawy, a w niektórych przypadkach nawet całkowicie wyeliminować problem.

Zachęcamy Państwa do zapoznania się z ofertą księgarni internetowej PZWL w dziedzinie książek kucharskich i poradników z przepisami. Zbiór publikacji jest stale aktualizowany o nowe pozycje, by uwzględnić potrzeby osób z różnymi przypadłościami i zadbać o zróżnicowanie w zakresie ofert diet prozdrowotnych.

Znaleziono: 19 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20
A Good Day to Bake - Benjamina Ebuehi

A Good Day to Bake

Simple Baking Recipes for Every Mood

A Good Day to Bake is full of 70 sweet and savoury baking recipes for any day of the week, led by flavour. Going through the ritual of bringing out the measuring scales, pouring out flour, whipping...
Niedostępny
Zobacz więcej
Red Sands - Caroline Eden

Red Sands

Książka (twarda)
Niedostępny
Red Sands - Caroline Eden

Red Sands

Autor: Caroline Eden
Winner of the Andre Simon Food Book Award 2020"Caroline Eden is an extraordinarily creative and gifted writer. Red Sands captures the sights, tastes and feel of Central Asia so well that when ...
Niedostępny
Zobacz więcej
Sambal Shiok Malaysian Cook - Mandy Yin

Sambal Shiok Malaysian Cook

Książka (twarda)
Niedostępny
Sambal Shiok Malaysian Cook - Mandy Yin

Sambal Shiok Malaysian Cook

Autor: Mandy Yin
A soulful tribute to Malaysian cuisine, from snacks, soups and salads, to rice and noodle dishes, curries and sweet things.Sambal Shiok is a brilliant collection of over 90 accessible r...
Niedostępny
Zobacz więcej
Cupcakes - Peggy Porschen

Cupcakes

Książka (twarda)
Niedostępny
Cupcakes - Peggy Porschen

Cupcakes

Featuring over 25 of Peggy's most delectable cupcake recipes, Cupcakes is an essential selection of original and specially developed recipes from the most creative of contemporary cake designers. R...
Niedostępny
Zobacz więcej
The Art of the Larder - Claire Thomson

The Art of the Larder

Książka (twarda)
Niedostępny
The Art of the Larder - Claire Thomson

The Art of the Larder

This is going straight on the shelf by my cooker. Many people have tried to write a useful 'store cupboard' cookbook. Claire Thomson has succeeded.' - Diana Henry'A great cookery book. ...
Niedostępny
Zobacz więcej
Loaf Story - Tim Hayward

Loaf Story

Książka (twarda)
Niedostępny
Loaf Story - Tim Hayward

Loaf Story

Autor: Tim Hayward
"A loaf of bread means different things to different people.It's at once the centrepiece of the family table, it's the source of the demon gluten, the reassuring heft of an artisan...
Niedostępny
Zobacz więcej
Bowls & Broths - Pippa Middlehurst

Bowls & Broths

Build a Bowl of Flavour from Scratch, with Dumplings, Noodles, and More

From the bestselling author of Dumplings and Noodles, Bowls & Broths is a super-fresh collection of broth-based recipes that will teach you how to season, layer and create versatile and excitin...
Niedostępny
Zobacz więcej
The Noble Rot Book: Wine from Another Galaxy - Mark Andrew

The Noble Rot Book: Wine from Another Galaxy

Choosing wine in a restaurant or shop can seem an unfathomable business.But, according to Dan Keeling and Mark Andrew, the duo behind London's Noble Rot, it needn't be that way. In Wine...
Niedostępny
Zobacz więcej
Dumplings and Noodles - Pippa Middlehurst

Dumplings and Noodles

Bao, Gyoza, Biang Biang, Ramen - and Everything in Between

Dumplings and Noodles explores the traditional cooking methods behind some of our best-loved Asian dishes. With over 70 recipes and techniques, step-by-step instructions, options for quick and easy...
Niedostępny
Zobacz więcej
Easy Vegan Bible - Katy Beskow

Easy Vegan Bible

Książka (twarda)
Niedostępny
Easy Vegan Bible - Katy Beskow

Easy Vegan Bible

Autor: Katy Beskow
Simple, straightforward and delicious - Easy Vegan Bible is the ultimate guide for plant-based mealtimes, bringing you 200 new recipes from bestselling author Katy Beskow. Easy to prepare, quick to...
Niedostępny
Zobacz więcej
The Yoga Kitchen Plan - Kimberly Parsons

The Yoga Kitchen Plan

A seven-day vegetarian lifestyle plan with over 70 recipes

The Yoga Kitchen Plan is a soulful journey towards finding your best, most authentic self where a quiet mind and overall sense of calm are the ultimate goal. Through the use of pure, non-stimulatin...
Niedostępny
Zobacz więcej
Carbs - Laura Goodman

Carbs

Książka (twarda)
Niedostępny
Carbs - Laura Goodman

Carbs

Autor: Laura Goodman
We've tried to hide it, shoving carbs aside for cauliflower rice and courgetti, but we're not fooling anyone. Carbs are what we want - what we really, really want. We love them because they make ev...
Niedostępny
Zobacz więcej
The Pulses & Grains Cookbook - Gourmet Merchant

The Pulses & Grains Cookbook

Książka (twarda)
Niedostępny
The Pulses & Grains Cookbook - Gourmet Merchant

The Pulses & Grains Cookbook

Merchant Gourmet produces quick and easy-to-use pulses, grains, seeds and chestnuts for the home cook. In their first cookbook, they offer 70 recipes using their delicious range of ingredients to m...
Niedostępny
Zobacz więcej
Cocoa - Sue Quinn

Cocoa

An exploration of chocolate, with recipes

Autor: Sue Quinn
Chocolate has beguiled us for millennia. From the spiced drinks sipped by the elite in ancient Mesoamerica to the artisan bars spiked with intriguing flavours we devour today, chocolate has always ...
Niedostępny
Zobacz więcej
The Vegetarian Option - Simon Hopkinson

The Vegetarian Option

Książka (twarda)
Niedostępny
The Vegetarian Option - Simon Hopkinson

The Vegetarian Option

The Vegetarian Option performs the brilliant feat of being vegetarian without being vegetarian. Without an ounce of quorn or the merest sight of a nut cutlet, every recipe illuminates, and there is...
Niedostępny
Zobacz więcej
Pleesecakes - Joe Moruzzi

Pleesecakes

Książka (twarda)
Niedostępny
Pleesecakes - Joe Moruzzi

Pleesecakes

SMASH IT with the new stars of cheesecake!Joe and Brendon have reinvented the cheesecake for a new generation with their massively successful Pleesecakes. Their inventive toppings and out-of-this-w...
Niedostępny
Zobacz więcej
Coconut Oil: Recipes for Real Life - Lucy Bee

Coconut Oil: Recipes for Real Life

Książka (twarda)
Niedostępny
Coconut Oil: Recipes for Real Life - Lucy Bee

Coconut Oil: Recipes for Real Life

Autor: Lucy Bee
Coconut Oil: Recipes for Real Life is just that - a cookbook containing a collection of over 100 gluten-free, easy-to-follow recipes using everyday natural ingredients, including coconut oil and ot...
Niedostępny
Zobacz więcej
Eggs - Michel Roux

Eggs

Książka (twarda)
Niedostępny
Eggs - Michel Roux

Eggs

Autor: Michel Roux
I respect the egg for its genius in all forms of cooking. In my view, it is an undervalued food, invariably overshadowed by expensive, luxury ingredients.So, I have decided that it is time fo...
Niedostępny
Zobacz więcej
Polska New Polish Cooking - Zuza Zak

Polska New Polish Cooking, New Pol...

Książka (twarda)
Niedostępny
Polska New Polish Cooking - Zuza Zak

Polska New Polish Cooking

New Polish Cooking

Autor: Zuza Zak
The food of Poland has long been overlooked, but the time is right for a reinvention. In Polska, young food writer Zuza Zak presents her contemporary take on Polish cuisine, with recipes for snacks...
Niedostępny
Zobacz więcej
Znaleziono: 19 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20