0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY

Książki kucharskie

Na rynku wydawniczym pojawiają się ciągle nowe pozycje z zakresu kulinariów, wychodzące naprzeciw potrzebom czytelniczek i czytelników poszukujących przepisów na zdrowe potrawy, obfitujące w niezbędne do prawidłowego funkcjonowania składniki, witaminy i minerały. Odbiorcy nie są już skazani na jeden rodzaj kuchni i ograniczone produkty.

Wydawnictwo Lekarskie PZWL w ofercie księgarni medycznej zebrało pozycje dotyczące kuchni, które nastawione są na długofalowe poprawienie dobrostanu konsumentów. Specjaliści są zgodni w holistycznym podejściu do zdrowia człowieka, z czego wynika otoczenie szczególną troską sfery dietetyki i żywienia. Aby zachować pełnię zdrowia należy zadbać o przygotowywanie pełnowartościowych posiłków i umiar w żywieniu.

Również proces leczenia rozmaitych schorzeń można usprawnić, włączając w kurację odpowiednią dietę. Takie przypadłości, jak insulinooporność, endometrioza, refluks przełyku czy zespół jelita drażliwego wymagają od pacjenta stosowania się do szczególnych wytycznych żywieniowych, a od lekarza przedstawienia pacjentowi alternatywnego planu dietetycznego, ze szczególnym uwzględnieniem konkretnych produktów wykluczonych. Aby ułatwić proces zaznajamiania się z nowymi zasadami i by łatwiej było wprowadzić w życie przepisy dostosowane do jednostki, przygotowaliśmy dla Państwa ofertę książek kucharskich tematycznie sprofilowanych do tematyki alergii pokarmowych i nietolerancji, który uzupełniliśmy o publikacje zaznajamiające z dziedziną mikrobiologii drobnoustrojów jelitowych.

Leczenie dietą przynosi nadzieję pacjentom o zaostrzonym przebiegu choroby, osobom, które tracą nadzieję na długotrwałe efekty. Zdrowe żywienie powinno zacząć funkcjonować w świadomości pacjentów i lekarzy jako podwaliny pod dalsze kuracje i zabiegi medyczne. Oczywiście odpowiednia dieta nie może być lekarstwem na wszystkie dolegliwości, a pacjenci powinni pozostawać w stałym kontakcie z lekarzem, jednak zbilansowane posiłki mogą łagodzić objawy, a w niektórych przypadkach nawet całkowicie wyeliminować problem.

Zachęcamy Państwa do zapoznania się z ofertą księgarni internetowej PZWL w dziedzinie książek kucharskich i poradników z przepisami. Zbiór publikacji jest stale aktualizowany o nowe pozycje, by uwzględnić potrzeby osób z różnymi przypadłościami i zadbać o zróżnicowanie w zakresie ofert diet prozdrowotnych.

Znaleziono: 24 pozycje
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20
French Boulangerie Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

French Boulangerie Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

A complete baking course from the world-renowned professional culinary school École Ferrandi Paris, dubbed the “Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper.From crun...
Książka (twarda)
139,68 zł 149,00 zł
Do koszyka
Italian Coastal - Amber Guinness - 28 %

Italian Coastal

Recipes and stories from where the land meets the sea
Welcome to the Tyrrhenian Sea, home to la dolce vita, sun-drenched islands and seaside towns where even the simplest trattoria has an effortless glamour. Following on from the success of her first ...
Książka (twarda)
107,29 zł 149,00 zł
Do koszyka
Moro Easy - Samantha Clark - 39 %

Moro Easy

Wydawca: Ebury Press
"This is a beautiful book, its inspiring, greed-inducing recipes full of big flavour but requiring little effort. Just gorgeous!" - Nigella Lawson"This will stay by my co...
Książka (twarda)
103,48 zł 170,00 zł
Do koszyka
Mezcla - Ixta Belfrage - 18 %

Mezcla

Recipes to excite
Autor: Ixta Belfrage
Wydawca: Ebury Press
'One-in-a-million creativity, Ixta's food is simply outstanding!' Yotam Ottolenghi'This is such a beautiful and joyful book.' Nigella Lawson'Ixta is what we all long for in ...
Książka (twarda)
128,68 zł 156,00 zł
Do koszyka
French Cooking at Home - Magnier Moreno Marianne - 34 %

French Cooking at Home

Wydawca: HarperCollins
Master the art of classic French cuisine with this stunning cookbook filled with 100 recipes, infographics, dozens of step-by-step color photographs, and a handy illustrated glossary.In...
Książka (twarda)
131,89 zł 199,00 zł
Do koszyka
Butter Passion - Jean-Yves Bordier - 34 %

Butter Passion

Wydawca: Abrams
This book is dedicated to butter-an everyday yet noble food. Here is the history of butter, butter lore, the stages of butter-making, butter's properties, and its uses in French cooking. You will l...
Książka (twarda)
118,64 zł 179,00 zł
Do koszyka
Ottolenghi Flavour - Ixta Belfrage - 13 %

Ottolenghi Flavour

Wydawca: Ebury Press
Flavour-forward, vegetable-based recipes are at the heart of Yotam Ottolenghi’s food.In this stunning new cookbook Yotam and co-writer Ixta Belfrage break down the three factors t...
Książka (twarda)
100,41 zł 114,77 zł
Do koszyka
Falastin: A Cookbook - Yotam Ottolenghi - 13 %

Falastin: A Cookbook

Wydawca: Ebury Press
‘This lavish compendium of Palestinian recipes… photographed so vividly you can almost smell the freshly chopped parsley.’ The Times‘a vibrant collection of rec...
Książka (twarda)
128,62 zł 147,00 zł
Do koszyka
Plenty - Yotam Ottolenghi - 13 %

Plenty

Wydawca: Ebury Press
With his fabulous restaurants and bestselling Ottolenghi Cookbook, Yotam Ottolenghi has established himself as one of the most exciting talents in the world of cookery and food writing. This exclus...
Książka (twarda)
101,16 zł 116,76 zł
Do koszyka
Nopi - Yotam Ottolenghi - 35 %

Nopi

Wydawca: Ebury Press
NOPI: THE COOKBOOK includes over 120 of the most popular dishes from Yotam’s innovative Soho-based restaurant NOPI. It’s written with long-time collaborator and NOPI head chef Ramael Sc...
Książka (twarda)
119,19 zł 184,00 zł
Do koszyka
Jerusalem - Yotam Ottolenghi

Jerusalem

Wydawca: Ebury Press
Winner of the Observer Food Monthly Cookbook of the Year 2013.Yotam Ottolenghi and Sami Tamimi are the men behind the bestselling Ottolenghi: The Cookbook. Their chain of restaurants is famou...
Książka (twarda)
125,01 zł
Do koszyka
Ottolenghi: The Cookbook - Yotam Ottolenghi - 17 %

Ottolenghi: The Cookbook

Wydawca: Ebury Press
'Ottolenghi changed the way we cook in this country just as surely and enduringly as Elizabeth David’s A Book of Mediterranean Food had in 1950. It brought into our kitchens bold flavours, a ...
Książka (twarda)
130,38 zł 158,00 zł
Do koszyka
Eat Weeds - Diego Bonetto

Eat Weeds

A field guide to foraging: how to identify, harvest, ea...
Autor: Diego Bonetto
There is food within three metres of your front door. Three generations ago, it was common practice all over the world to collect this wild food; knowledge of what, where and when to forage was a n...
Książka (twarda)
135,00 zł 150,00 zł
Niedostępny
From the Veg Patch - Kathy Slack

From the Veg Patch

Autor: Kathy Slack
Wydawca: Ebury Press
Everyday recipes that make vegetables the star of the showKathy Slack takes us through a year in her veg patch in this celebration of her ten favourite things to grow and eat.
Książka (twarda)
126,90 zł 141,00 zł
Niedostępny
Every Day. - Emma Galloway

Every Day.

My Darling Lemon Thyme
Autor: Emma Galloway
Wydawca: HarperCollins
Over 100 vegetarian recipes, flavour-packed + gluten-freeSpiced pumpkin snacking cake, Pea, mint + halloumi fritters, Mushroom + lentil lasagne, and Roasted strawberry + ginger 'ice cream' are amon...
Książka (twarda)
107,10 zł 119,00 zł
Niedostępny
New York Times Cooking - Sam Sifton

New York Times Cooking

No-Recipe Recipes
Autor: Sam Sifton
Wydawca: Ebury Press
You Don't Need a Recipe. Really, You Don't.Sam Sifton, founding editor of New York Times Cooking, makes cooking easy with this handy book of delicious dishes.Find inspiratio...
Książka (zintegrowana)
100,17 zł 111,30 zł
Niedostępny
Eat Green - Melissa Hemsley

Eat Green

Wydawca: Ebury Press
‘A delicious and much-needed nudge towards a healthier and more sustainable kitchen’ Hugh Fearnley-Whittingstall'More than a recipe book, this is a guide for how to sh...
Książka (twarda)
110,19 zł 122,43 zł
Niedostępny
Melizs Kitchen - Meliz Berg - 31 %

Melizs Kitchen

Autor: Meliz Berg
Wydawca: Ebury Press
Sunshine flavours everyone will loveMeliz's Kitchen is a celebration of the melting-pot of delicious spices and fresh flavours that make a Turkish-Cypriot kitchen.In this bo...
Książka (twarda)
103,64 zł 150,00 zł
Niedostępny
Pepper - 35 %

Pepper

Wydawca: Abrams
Pepper is an essential seasoning, but one that is easy to take for granted. Here, Erwann de Kerros, a professional spice hunter, and food writer Benedicte Bortoli introduce the vast varieties of pe...
Książka (twarda)
115,80 zł 179,00 zł
Niedostępny
Ammu - Asma Khan - 19 %

Ammu

Autor: Asma Khan
Wydawca: Ebury Press
Indian family food with heart My Ammu, mother, is the centre of our family. This book is a tribute to the simple home-cooking from her kitchen in Calcutta. These dishes will...
Książka (twarda)
119,79 zł 147,00 zł
Niedostępny
Znaleziono: 24 pozycje
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20