0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY

Książki kucharskie

Na rynku wydawniczym pojawiają się ciągle nowe pozycje z zakresu kulinariów, wychodzące naprzeciw potrzebom czytelniczek i czytelników poszukujących przepisów na zdrowe potrawy, obfitujące w niezbędne do prawidłowego funkcjonowania składniki, witaminy i minerały. Odbiorcy nie są już skazani na jeden rodzaj kuchni i ograniczone produkty.

Wydawnictwo Lekarskie PZWL w ofercie księgarni medycznej zebrało pozycje dotyczące kuchni, które nastawione są na długofalowe poprawienie dobrostanu konsumentów. Specjaliści są zgodni w holistycznym podejściu do zdrowia człowieka, z czego wynika otoczenie szczególną troską sfery dietetyki i żywienia. Aby zachować pełnię zdrowia należy zadbać o przygotowywanie pełnowartościowych posiłków i umiar w żywieniu.

Również proces leczenia rozmaitych schorzeń można usprawnić, włączając w kurację odpowiednią dietę. Takie przypadłości, jak insulinooporność, endometrioza, refluks przełyku czy zespół jelita drażliwego wymagają od pacjenta stosowania się do szczególnych wytycznych żywieniowych, a od lekarza przedstawienia pacjentowi alternatywnego planu dietetycznego, ze szczególnym uwzględnieniem konkretnych produktów wykluczonych. Aby ułatwić proces zaznajamiania się z nowymi zasadami i by łatwiej było wprowadzić w życie przepisy dostosowane do jednostki, przygotowaliśmy dla Państwa ofertę książek kucharskich tematycznie sprofilowanych do tematyki alergii pokarmowych i nietolerancji, który uzupełniliśmy o publikacje zaznajamiające z dziedziną mikrobiologii drobnoustrojów jelitowych.

Leczenie dietą przynosi nadzieję pacjentom o zaostrzonym przebiegu choroby, osobom, które tracą nadzieję na długotrwałe efekty. Zdrowe żywienie powinno zacząć funkcjonować w świadomości pacjentów i lekarzy jako podwaliny pod dalsze kuracje i zabiegi medyczne. Oczywiście odpowiednia dieta nie może być lekarstwem na wszystkie dolegliwości, a pacjenci powinni pozostawać w stałym kontakcie z lekarzem, jednak zbilansowane posiłki mogą łagodzić objawy, a w niektórych przypadkach nawet całkowicie wyeliminować problem.

Zachęcamy Państwa do zapoznania się z ofertą księgarni internetowej PZWL w dziedzinie książek kucharskich i poradników z przepisami. Zbiór publikacji jest stale aktualizowany o nowe pozycje, by uwzględnić potrzeby osób z różnymi przypadłościami i zadbać o zróżnicowanie w zakresie ofert diet prozdrowotnych.

Znaleziono: 46 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20
Pasta Grannies - Vicky Bennison - 18 %

Pasta Grannies

Comfort Cooking

Wydawca: Hardie Grant
Spending time with our family and friends has never felt so important - and so often this means cooking for the ones you love. Who better to take inspiration from than Pasta Grannies who have spent...
106,38 zł 129,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Little Green Kitchen - David Frenkiel - 15 %

Little Green Kitchen

Simple vegetarian family recipes

Wydawca: Hardie Grant
Like most families, David and Luise know that the road to feeding your children isn't always a straight one. They have raised three kids while writing their acclaimed vegetarian cookbooks and have ...
101,14 zł 119,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Lanka Food - 19 %

Lanka Food

Książka (twarda)
121,42 zł 149,00 zł
Do koszyka
Lanka Food - 19 %

Lanka Food

Wydawca: Hardie Grant
Lanka Food is a comprehensive guide to Sri Lankan cooking from acclaimed Sydney chef and restaurateur O Tama Carey.Sitting on the edge of the Indian Ocean, just below India, is a tiny t...
121,42 zł 149,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Pierogi - Zuza Zak - 18 %

Pierogi

Książka (twarda)
82,48 zł 100,00 zł
Do koszyka
Pierogi - Zuza Zak - 18 %

Pierogi

Autor: Zuza Zak
Wydawca: Hardie Grant
"As far as I'm concerned, this is a book of bliss!" - Nigella LawsonThe essential cookbook for preparing perfect Polish dumplings at home.Delve deep into regional ...
82,48 zł 100,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
On the Himalayan Trail - Romy Gill - 35 %

On the Himalayan Trail

Książka (twarda)
103,34 zł 159,00 zł
Do koszyka
On the Himalayan Trail - Romy Gill - 35 %

On the Himalayan Trail

Autor: Romy Gill
Wydawca: Hardie Grant
In On The Himalayan Trail Indian food writer and chef, Romy Gill, tells the story of Kashmir and Ladakh's unique and tantalising cuisine sharing over 80 extraordinary recipes that can be recreated ...
103,34 zł 159,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Butter - Martin.James

Butter

Comforting, Delicious, Versatile

Autor: Martin.James
Wydawca: Hardie Grant
Butter is the essential book for anyone who loves to cook with this glorious, versatile ingredient. Through over 130 original recipes, James Martin presents some of his favourite new dishes and cla...
Niedostępny
Zobacz więcej
Modern Pressure Cooking - Catherine Phipps

Modern Pressure Cooking

The Comprehensive Guide to Stovetop and Electric Cookers, with Over 200 Recipes

Wydawca: Hardie Grant
'Who better as a guide to using them, whether stovetop or electric models, than the Queen of pressure cooking... Catherine Phipps. As someone who is in the wasteful habit of using mine ...
Niedostępny
Zobacz więcej
Mabu Mabu An Australian Kitchen Cookbook - Nornie Bero

Mabu Mabu An Australian Kitchen Cookbook

Autor: Nornie Bero
Wydawca: Hardie Grant
In Mabu Mabu, charismatic First Nations chef Nornie Bero champions the tastes of native flavours in everyday cooking by unlocking the secrets of Australian herbs, spices, vegetables and fruits. Nor...
Niedostępny
Zobacz więcej
Scandinavian Green - Trine Hahnemann

Scandinavian Green

Książka (twarda)
Niedostępny
Scandinavian Green - Trine Hahnemann

Scandinavian Green

Wydawca: Hardie Grant
Scandinavian Green is a beautifully inspiring exposition of eating plants. In this timely book, Trine has created naturally inspiring recipes that make fruit and veg shine so brightly that home coo...
Niedostępny
Zobacz więcej
The Shortcut Cook - Rosie Reynolds

The Shortcut Cook

Książka (twarda)
Niedostępny
The Shortcut Cook - Rosie Reynolds

The Shortcut Cook

Wydawca: Hardie Grant
It's a myth that to make the very best versions of classic dishes, they have to be prepared from scratch. It's actually a well-known fact in the food industry that chefs have always used shortcuts....
Niedostępny
Zobacz więcej
Torta della Nonna - Emiko Davies

Torta della Nonna

A Collection of the Best Homemade Italian Sweets

Autor: Emiko Davies
Wydawca: Hardie Grant
Torta della Nonna brings together 55 of the best Italian sweet recipes from Emiko Davies' books, Florentine, Acquacotta and Tortellini at Midnight, plus five brand new recipes. Across eight chapter...
Niedostępny
Zobacz więcej
The Urban Vegetable Patch - Grace Paul

The Urban Vegetable Patch

Książka (twarda)
Niedostępny
The Urban Vegetable Patch - Grace Paul

The Urban Vegetable Patch

Autor: Grace Paul
Wydawca: Hardie Grant
The Urban Vegetable Patch is an eco-friendly guide to growing green, no matter your space. Starting with how to set-up your own vegetable patch up – be it on a windowsill, a balcony or even a...
Niedostępny
Zobacz więcej
Behind the Bar - Alia Akkam

Behind the Bar

Książka (twarda)
Niedostępny
Behind the Bar - Alia Akkam

Behind the Bar

Autor: Alia Akkam
Wydawca: Hardie Grant
Behind the Bar shines a light on 50 signature cocktails from the most iconic hotel bars across the world, appealing to tried-and-true cocktail lovers and design aficionados alike. Recipes from some...
Niedostępny
Zobacz więcej
The Whole Chicken - Carl Clarke

The Whole Chicken

Książka (twarda)
Niedostępny
The Whole Chicken - Carl Clarke

The Whole Chicken

Autor: Carl Clarke
Wydawca: Hardie Grant
Carl Clarke has garnered the reputation from his industry peers and the general public alike as an authority and advocate on cooking ethically reared chicken. What he doesn't know about chicken isn...
Niedostępny
Zobacz więcej
Roasting Tray Magic - Sue Quinn

Roasting Tray Magic

Książka (twarda)
Niedostępny
Roasting Tray Magic - Sue Quinn

Roasting Tray Magic

Autor: Sue Quinn
Wydawca: Hardie Grant
One roasting tray, one complete meal - no fuss, and minimal washing up!Move over one-pot: one-tray is the quickest, easiest way to make fast, tasty meals in the oven. You can make entire family sup...
Niedostępny
Zobacz więcej
The Chicken Soup Manifesto - Jenn Louis

The Chicken Soup Manifesto

Książka (twarda)
Niedostępny
The Chicken Soup Manifesto - Jenn Louis

The Chicken Soup Manifesto

Autor: Jenn Louis
Wydawca: Hardie Grant
The Chicken Soup Manifesto is a celebration of one of the most widely interpreted, humble and beloved dishes the world over: chicken soup. With more than 100 recipes dedicated to this one special m...
Niedostępny
Zobacz więcej
Fantastic Eats! & how to cook them

Fantastic Eats! & how to cook them

Książka (twarda)
Niedostępny
Fantastic Eats! & how to cook them

Fantastic Eats! & how to cook them

Wydawca: Hardie Grant
This is the book for children aged 5 and upwards who are keen to get into the kitchen and start cooking but don't want boring grown-up cookbooks. Angellica Bell has not only spent years as a presen...
Niedostępny
Zobacz więcej
Ikaria - Meni Valle

Ikaria

Książka (twarda)
Niedostępny
Ikaria - Meni Valle

Ikaria

Autor: Meni Valle
Wydawca: Hardie Grant
A collection of recipes and stories from the Mediterranean island of longevity. In the northern Aegean Sea lies the Greek island of Ikaria, where blue Mediterranean waters lap against a mountainous...
Niedostępny
Zobacz więcej
How to be Sugar Free and Keep Your Friends - Megan Davies

How to be Sugar Free and Keep Your Friends

Autor: Megan Davies
Wydawca: Hardie Grant
"You're being healthy, eating in a more considered manner and, most importantly, you've never felt better. So why is it still so tricky to navigate life as a sugar-free diner? From going out f...
Niedostępny
Zobacz więcej
Super Natual Simple - Heidi Swanson

Super Natual Simple

Książka (miękka)
Niedostępny
Super Natual Simple - Heidi Swanson

Super Natual Simple

Autor: Heidi Swanson
Wydawca: Hardie Grant
Super Natural Simple, from Heidi Swanson, the James Beard Award-winning author and beloved food writer behind well known food blog 101 Cookbooks, offers more than 120 whole-food, vegetarian recipes...
Niedostępny
Zobacz więcej
Znaleziono: 46 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20