A complete baking course from the world-renowned professional culinary school École Ferrandi Paris, dubbed the “Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper.From crun...
The Parisian baguette, crisp, golden and fragrant, is the best known and most iconic of all French loaves. But every region of France, and virtually every town and village, boasts its local special...
"Siła komunikacji" Charles Duhigg zagłębił się w to, jak się komunikujemy i co takiego robią najlepsi przyjaciele, wytrawni negocjatorzy i doświadczeni menadżerowie, że ludzie decydują się im zaufa...
In Mexico, ‘sobremesa’ – which translates to ‘over the table’ – is all about enjoyment. It is the tradition of relaxing at the dining table with loved ones, shar...
Coraz liczniejsze dowody potwierdzają korzyści, jakie przynosi wysokiej jakości interwencja rodzicielska nastawiona na kształtowanie umiejętności społecznych i komunikacji dla dzieci z zaburzeniami...
Gry świata... to najobszerniejszy zbiór gier z różnych epok i regionów świata, wybranych przez znawców i miłośników gier, ojca i syna, Lecha i Wojciecha Pijanowsk...
Welcome to the Tyrrhenian Sea, home to la dolce vita, sun-drenched islands and seaside towns where even the simplest trattoria has an effortless glamour. Following on from the success of her first ...
Escape to the Mediterranean with Meni Valle’s celebration of the fresh and flavour-packed cuisine of the region, with more than 75 vegetarian recipes. From roasted eggplants and tangy articho...
Spis treściWprowadzenieTechnologie i sieci cyfrowe jako czynnik rozwojowy i destrukcyjnyAktywność dzieci i młodzieży w cyberprzestrzeni – charakterystyka wybranych prz...
"Rośliny akwariowe cieszą się dziś ogromną popularnością. Ta książka może pomóc w realizacji marzenia o pięknie obsadzonym roślinami akwarium.Zawiera ponad 500 portretów ro...
Step into the warm and welcoming kitchen of Nonna Livia with Paola Bacchia’s cookbook, At Nonna’s Table.Inspired by her Mamma Livia’s cherished recipes, Paola present...
The definitive collection of pasta recipes featuring this most iconic and popular Italian ingredient from the experts at the prestigious Silver Spoon KitchenPasta is the perfect food. L...
Fun Dining. Prosto i genialnie Fun dining – tak Przemysła Klima, pierwszy i jedyny w Polsce szef kuchni restauracji z dwiema gwiazdkami Michelin, mówi o tym, co robi w kuchni. Fun dini...
Cook, Meet, Picture, EatMary McCartney dishes out her favorite recipes for friends, family, and visionariesMary McCartney is a photographer, filmmaker, TV cook and author. In Feed...
Transformative VisionsAn illustrated history of the Twelve Step programDrawing on art, literature, and scientific research, scholar and therapist Kikan Massara delves into the Twe...
Czym są „biedni rycerze”? Jak przyrządzić ryżowe kąski albo pieczone młode kurczęta w sosie agrestowym? Skąd w kuchni gdańskiej wzięły się lody z ananasa? To tylko kilka przykładó...