Żywienie człowieka. Podstawy nauki o żywieniu to pierwszy tom wielokrotnie wznawianego podręcznika akademickiego poświęconego problematyce żywienia człowieka. Pozostałe tomy podręcznika to Żywienie...
"Siła komunikacji" Charles Duhigg zagłębił się w to, jak się komunikujemy i co takiego robią najlepsi przyjaciele, wytrawni negocjatorzy i doświadczeni menadżerowie, że ludzie decydują się im zaufa...
Żywienie człowieka zdrowego i chorego. to drugi tom wielokrotnie wznawianego podręcznika akademickiego poświęconego problematyce żywienia człowieka. Pozostałe tomy podręcznika to Żywienie człowieka...
Gry świata... to najobszerniejszy zbiór gier z różnych epok i regionów świata, wybranych przez znawców i miłośników gier, ojca i syna, Lecha i Wojciecha Pijanowsk...
Spending time with our family and friends has never felt so important - and so often this means cooking for the ones you love. Who better to take inspiration from than Pasta Grannies who have spent...
Książka Poradnik ślusarza – tradycyjne i nowoczesne technologieskłada się z 4 części. Część pierwsza, wprowadzająca, zawiera informacje ogólnotechniczne, istotne dla mechaników wszystkich specjalno...
Like most families, David and Luise know that the road to feeding your children isn't always a straight one. They have raised three kids while writing their acclaimed vegetarian cookbooks and have ...
Lanka Food is a comprehensive guide to Sri Lankan cooking from acclaimed Sydney chef and restaurateur O Tama Carey.Sitting on the edge of the Indian Ocean, just below India, is a tiny t...
In The Ultimate Book of Chocolate trained pastry chef Melanie Dupuis will teach you how to make your chocolate dreams become a reality. Learn how to temper, mould and decorate like a pro with the c...
In On The Himalayan Trail Indian food writer and chef, Romy Gill, tells the story of Kashmir and Ladakh's unique and tantalising cuisine sharing over 80 extraordinary recipes that can be recreated ...
Skuteczne tworzenie aplikacji opartych na mikroserwisach wymaga opanowania nowej wiedzy i praktyk architektonicznych. W tej wyjątkowej książce pionier architektury mikroserwisowej i posiadacz tytuł...
Ogrody są wyjątkowymi dziełami sztuki, które pierwiastki żywy w postaci przyrody i nieożywiony łączą twórczą myślą planisty ogrodowego. Warunkiem przetrwania założeń ogrodowych jest z...
Pełny obraz dziejów światowego sportu!Fascynująca publikacja obejmująca dzieje sportu, wychowania fizycznego, turystyki i rekreacji, od starożytności, przez średniowiecze, epokę odrodz...
Scandinavian Green is a beautifully inspiring exposition of eating plants. In this timely book, Trine has created naturally inspiring recipes that make fruit and veg shine so brightly that home coo...
Carl Clarke has garnered the reputation from his industry peers and the general public alike as an authority and advocate on cooking ethically reared chicken. What he doesn't know about chicken isn...
The Chicken Soup Manifesto is a celebration of one of the most widely interpreted, humble and beloved dishes the world over: chicken soup. With more than 100 recipes dedicated to this one special m...
A collection of recipes and stories from the Mediterranean island of longevity. In the northern Aegean Sea lies the Greek island of Ikaria, where blue Mediterranean waters lap against a mountainous...
Super Natural Simple, from Heidi Swanson, the James Beard Award-winning author and beloved food writer behind well known food blog 101 Cookbooks, offers more than 120 whole-food, vegetarian recipes...
Sometime in the 1950s, Emiko Davies nonno-in-law began the tradition of ringing in the new year with tortellini al sugo. He served it along with spumante and a round of tombola, and sparked a trend...
Here are authentic Scandinavian recipes with a modern twist, shot on location in Scandinavia.Scandinavian Baking is suffused with hygge - that uniquely Danish concept of cosiness, simpl...