0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY
Znaleziono: 1065 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20
Historia 1 Podręcznik Zakres rozszezrony - Jolanta Choińska-Mika

Historia 1 Podręcznik Zakres rozszezrony

Szkoła ponadpodstawowa
Wydawca: WSiP
Materiał nauczania został uporządkowany chronologicznie. W podręczniku zostały wyodrębnione działy, gdzie każdy obejmuje zamknięty okres z historii powszechnej lub Polski albo zintegrowane treści z...
Książka (miękka)
69,10 zł
Do koszyka
Litery Nauka czytania - Ewa Przyłubska

Litery Nauka czytania

Wydawca: WSiP
Publikacja pt. "Litery: Nauka czytania" to książka, która przez lata pomagała Polakom poznawać litery i uczyć się czytania. Autorzy kultowej publikacji, Ewa i Feliks Przybulscy, za...
Książka (twarda)
69,00 zł
Do koszyka
Przygotowanie imprez i usług turystycznych. Kwalifikacja HGT.07 Technik organizacji turystyki Podręcznik Część 1 - Maria Napiórkowska-Gzula

Przygotowanie imprez i usług turystycznych. Kwalifikacja HGT.07 Technik organizacji turystyki Podręcznik Część 1

Wydawca: WSiP
Podręcznik podaje podstawowe wiadomości z zakresu turystyki, takie jak: czynniki rozwoju turystyki, motywy podróżowania, kategorie, rodzaje i formy turystyki. Omawia także usługi najczęściej...
Książka (miękka)
69,10 zł
Do koszyka
Informatyka 2 Podręcznik Zakres podstawowy - Wanda Jochemczyk

Informatyka 2 Podręcznik Zakres podstawowy

Liceum i technikum
Wydawca: WSiP
Informatyka. NOWA EDYCJA. Podręcznik. Klasa 2. Zakres podstawowyZalety podręcznika Informatyka. Nowa edycja. Zakres podstawowy: Rozszerzone treści w sekcjach: Dozwolony u...
Książka (miękka)
61,90 zł
Do koszyka
Zbiór zadań praktycznych. HGT.07. Przygotowanie imprez i usług turystycznych - Maria Napiórkowska-Gzula

Zbiór zadań praktycznych. HGT.07. Przygotowanie imprez i usług turystycznych

Technikum
Wydawca: WSiP
Praca ze Zbiorem zadań praktycznych pomaga ćwiczyć umiejętności z zakresu kwalifikacji HGT.07. Publikacja porusza zagadnienia związane z formami oraz kategoriami turystyki, usługami turystycznymi, ...
Książka (miękka)
52,30 zł
Do koszyka
Organizacja produkcji gastronomicznej. HGT.12 - Beata Bilska

Organizacja produkcji gastronomicznej. HGT.12

Technikum
Wydawca: WSiP
Znany i lubiany podręcznik, zaktualizowany do podstawy programowej 2019. Omawia zagadnienia z czwartej części kwalifikacji HGT.12 – organizacja produkcji gastronomicznej. Przedstawia m.in.: z...
Książka (miękka)
62,80 zł
Do koszyka
Zbiór zadań praktycznych. INF.02. Administrowanie sieciowymi systemami operacyjnymi. Część 4 - Tomasz Klekot

Zbiór zadań praktycznych. INF.02. Administrowanie sieciowymi systemami operacyjnymi. Część 4

Technikum
Autor: Tomasz Klekot
Wydawca: WSiP
Zbiór zadań praktycznych zawiera ćwiczenia, które są powiązane z treścią podręcznika Administrowanie sieciowymi systemami operacyjnymi. Dzięki niemu przygotujesz się do egzaminu potwi...
Książka (miękka)
57,55 zł
Do koszyka
Chemia 2 Podręcznik Zakres rozszerzony - Anna Czerwińska

Chemia 2 Podręcznik Zakres rozszerzony

Liceum i technikum
Wydawca: WSiP
Chemia. NOWA EDYCJA. Podręcznik. Liceum i technikum. Klasa 2. Zakres rozszerzony został opracowany z myślą o uczniach, którzy planują poznawanie chemii w zakresie rozszerzonym, by przystąpić...
Książka (miękka)
64,80 zł
Do koszyka
Historia 2 Podręcznik Zakres rozszerzony - Jolanta Choińska-Mika

Historia 2 Podręcznik Zakres rozszerzony

Liceum i technikum
Wydawca: WSiP
Materiał nauczania w podręczniku został uporządkowany chronologicznie. W każdym podręczniku zostały wyodrębnione działy. Każdy dział obejmuje zamknięty okres z historii powszechnej lub Polski albo ...
Książka (miękka)
69,10 zł
Do koszyka
Obsługa informatyczna w hotelarstwie Zeszyt ćwiczeń

Obsługa informatyczna w hotelarstwie Zeszyt ćwiczeń

Technik hotelarstwa. Szkoła ponadgimnazjalna
Wydawca: WSiP
Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum. Przedstawia podstawowe funkcje programów Office. Uczy technik pisania bezwzrokowego. ...
Książka (miękka)
43,10 zł
Do koszyka
Działalność recepcji Hotelarstwo Tom 3 Podręcznik Część 2 Kwalifikacja T.11 - Barbara Cymańska-Garbowska

Działalność recepcji Hotelarstwo Tom 3 Podręcznik Część 2 Kwalifikacja T.11

Technik hotelarstwa. Szkoła ponadgimnazjalna
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Omawia zagadnienia dotyc...
Książka (miękka)
63,80 zł
Do koszyka
Obsługa kelnerska Podręcznik Część 1 - Danuta Ławniczak

Obsługa kelnerska Podręcznik Część 1

Kelner. Szkoła ponadgimnazjalna
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia dotyczące: stanowiska pracy i system&oa...
Książka (miękka)
63,80 zł
Do koszyka
Techniki pracy w hotelarstwie Zeszyt ćwiczeń Część 1 - Aleksandra Lewandowska

Techniki pracy w hotelarstwie Zeszyt ćwiczeń Część 1

Szkoła ponadgimnazjalna
Wydawca: WSiP
Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Pomaga utrwalić wiadomości z zakresu...
Książka (miękka)
47,10 zł
Do koszyka
Hotelarstwo Tom 3 Działalnośc recepcji Podręcznik Część 1 - Barbara Cymańska-Garbowska

Hotelarstwo Tom 3 Działalnośc recepcji Podręcznik Część 1

Szkoła ponadgimnazjalna
Wydawca: WSiP
Podręcznik realizuje treści nowej podstawy programowej. Jest przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Omaw...
Książka (miękka)
58,60 zł
Do koszyka
Podstawy działalności przedsiębiorstwa hotelarskiego Hotelarstwo Tom 5 Podręcznik Kwalifikacja T.11 i T.12 - Renata Tylińska

Podstawy działalności przedsiębiorstwa hotelarskiego Hotelarstwo Tom 5 Podręcznik Kwalifikacja T.11 i T.12

Technik hotelarstwa. Szkoła ponadgimnazjalna
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług recepcji) i T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotela...
Książka (miękka)
63,80 zł
Do koszyka
Wykonywanie remontów oraz rozbiórki murowanych konstrukcji budowlanych Podręcznik do nauki zawodu Kwalifikacja B.18.4 - Mirosława Popek

Wykonywanie remontów oraz rozbiórki murowanych konstrukcji budowlanych Podręcznik do nauki zawodu Kwalifikacja B.18.4

Murarz-tynkarz. Technik budownictwa. Szkoła ponadgimnaz...
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki zawodów technik budownictwa dla uczniów kształcących się na podbudowie kwalifikacji B.18 i murarz-tynkarz z zakresu części 4 kwalifikacji B.18 (Wykonywanie remont&...
Książka (miękka)
43,10 zł
Do koszyka
Obsługa informatyczna w hotelarstwie Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa z płytą CD - Mariola Milewska

Obsługa informatyczna w hotelarstwie Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa z płytą CD

Technikum
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa prezentujący wiedzę i uczący umiejętności stosowania programów komputerowych wspomagających pracę w branży hotelarskiej, obsługi urządzeń biuro...
Książka (miękka)
63,80 zł
Do koszyka
Repetytorium i testy Egzamin zawodowy Kwalifikacja A.35 Technik ekonomista

Repetytorium i testy Egzamin zawodowy Kwalifikacja A.35 Technik ekonomista

Wydawca: WSiP
Publikacja skierowana do uczniów klas 1–4 szkół ponadgimnazjalnych kształcących się w zawodzie technik ekonomista. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji A.35. (Planowanie i pr...
Książka (miękka)
56,20 zł
Do koszyka
Techniki kierowania pojazdami mechanicznymi Podręcznik do nauki zawodu - Dariusz Frankowski

Techniki kierowania pojazdami mechanicznymi Podręcznik do nauki zawodu

Szkoła ponadgimnazjalna
Wydawca: WSiP
Publikacja przeznaczona dla uczniów i słuchaczy szkół oraz placówek kształcących kandydatów do pracy w branży samochodowej. Precyzyjnie przedstawiono w niej przepisy i z...
Książka (miękka)
49,80 zł
Do koszyka
Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Część 2 - Anna Kmiołek

Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Część 2

Autor: Anna Kmiołek
Wydawca: WSiP
Podręcznik pomaga nabyć kompetencje wyszczególnione w Podstawie kształcenia w zawodach,czyli w umiejętnościach stanowiących podbudowę do kształcenia w zawodach: piekarz, cukiernik, wędliniar...
Książka (miękka)
62,80 zł
Do koszyka
Znaleziono: 1065 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20