0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY
Znaleziono: 9 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Trafność
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Trafność
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20
Ćwiczenia z mikrobiologii ogólnej i mikrobiologii żywności - Ewa Kisielewska

Ćwiczenia z mikrobiologii ogólnej i mikrobiologii żywności

Podręcznik przeznaczony jest głównie dla studentów technologii żywności i żywienia człowieka, biotechnologii oraz dietetyki. Opracowanie służyć ma zdobyciu usystematyzowanej wiedzy o ...
35,10 zł 39,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Dereń jadalny (Cornus mas L.) - Iwona Szot

Dereń jadalny (Cornus mas L.)

Autor: Iwona Szot
Owoce stanowią nieodzowny element ludzkiej diety. Mogą być spożywane przy każdym posiłku, dostarczając niezbędnych dla naszego organizmu węglowodanów, witamin, błonnika, makro- i mikroelemen...
34,20 zł 38,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Konkurencyjność rolnictwa Polski Wschodniej - Anna Nowak

Konkurencyjność rolnictwa Polski Wschodniej

Autor: Anna Nowak
Konkurencyjność jest zagadnieniem o skomplikowanym charakterze, a jego złożoność uwidacznia się jeszcze mocniej wobec współczesnych wyzwań związanych z procesami globalizacji światowej gospo...
14,40 zł 16,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Kultura bezpieczeństwa w produkcji żywności - Eugenia Czernyszewicz

Kultura bezpieczeństwa w produkcji żywności

Według prognoz, do 2050 r. liczba ludności na naszym globie, którą trzeba będzie wyżywić, zapewniając bezpieczeństwo w łańcuchu żywnościowym, wzrośnie do 9 miliardów [Godfray i in. 20...
35,10 zł 39,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Nietolerancje i alergie pokarmowe - przyczyny, diagnostyka i postępowanie żywieniowe - Małgorzata Kostecka

Nietolerancje i alergie pokarmowe - przyczyny, diagnostyka i postępowanie żywieniowe

Spożywanie pokarmów jest jedną z podstawowych codziennych czynności w ży-ciu człowieka. Coraz częściej jednak różne składniki pokarmowe, na ogół tolerowane przez większość społ...
26,10 zł 29,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Produkty pochodzenia roślinnego o zwiększonej wartości odżywczej i lepszej jakości zdrowotnej - Marzena S. Brodowska

Produkty pochodzenia roślinnego o zwiększonej wartości odżywczej i lepszej jakości zdrowotnej

W ostatnich latach przemysł żywnościowy dynamicznie się rozwija i dostosowuje do wy-magań i potrzeb coraz bardziej świadomego konsumenta. Oferuje nowe formy produktów żywnościowych jak żywno...
25,20 zł 28,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Przewodnik do ćwiczeń z biotechnologii leśnej - Jacek Gawroński

Przewodnik do ćwiczeń z biotechnologii leśnej

Nowoczesna biotechnologia powstała w latach 70. ub. w. Do jej powstania, a póź-niej dynamicznego rozwoju przyczynił się postęp wiedzy, jaki nastąpił w zakresie biolo-gii molekularnej. Osiągn...
28,80 zł 32,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Zbiór testów z biochemii - Witold Kędzierski

Zbiór testów z biochemii

„Zbiór testów z biochemii” został opracowany przez studentów Wydziału Medycyny Weterynaryjnej UP w Lublinie i zgłoszony na konkurs na idealne materiały dydaktyczne ...
Znaleziono: 9 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Trafność
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Trafność
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20