0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY

Poradnik Żywieniowy

Wydawca: Medyk
Pokaż listę kategorii
Zawężone wyniki
Filtry
WYDAWCA
FORMAT
ZABEZPIECZENIE
Znaleziono: 3 pozycje
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20
Dania wegetariańskie dla osób z cukrzycą typu 2 i nadciśnieniem tętniczym - Joanna Giza

Dania wegetariańskie dla osób z cukrzycą typu 2 i nadciśnieniem tętniczym

Autor: Joanna Giza
Redaktor: Piotr Doroba
Wydawca: Medyk
Wegetarianizm to sposób odżywiania się polegający na wyłączeniu z diety mięsa, ryb i wszystkich lub tylko niektórych produktów pochodzenia zwierzęcego,jak na przykład mle...
Poradnik Żywienowy - przepisy na zimę dla pacjentów z cukrzycą typu 2 - Aleksandra Cichocka

Poradnik Żywienowy - przepisy na zimę dla pacjentów z cukrzycą typu 2

Redaktor: Piotr Doroba
Wydawca: Medyk
W serii wydawniczej "Poradnik Żywieniowy - przepisy dla pacjentów z cukrzycą typu 2" autorka Aleksandra Cichocka, pracownik Instytutu Żywności i Żywienia w Warszawie, przedstawia ...
Niedostępny
Zobacz więcej
Poradnik Żywieniowy - przepisy na jesień dla pacjentów z cukrzycą typu 2 - Aleksandra Cichocka

Poradnik Żywieniowy - przepisy na jesień dla pacjentów z cukrzycą typu 2

Redaktor: Piotr Doroba
Wydawca: Medyk
W serii wydawniczej "Poradnik Żywieniowy - przepisy dla pacjentów z cukrzycą typu 2" autorka Aleksandra Cichocka pracownik Instytutu Żywności i Żywienia w Warszawie przestawia łat...
Niedostępny
Zobacz więcej
Znaleziono: 3 pozycje
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20