0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY

Ebooki: Żywienie, dietetyka

Znaleziono: 74 pozycje
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20
Żywienie w chorobach skóry

Żywienie w chorobach skóry

Wydawca: PZWL
Publikacja w sposób kompleksowy porusza tematykę aktualnego spojrzenia na rolę diety w zdrowiu skóry. Zawarte w niej informacje zostały oparte na najnowszych badaniach naukowych oraz ...
89,10 zł 99,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Przyroda i Technologia. Rocznik Wydziału Politechnicznego - Joanna Szaciło

Przyroda i Technologia. Rocznik Wydziału Politechnicznego

Redaktor: Joanna Szaciło
Niniejszy numer pisma poświęcony jest zagadnieniom związanym z rolnictwem, jego rozwojem i przetwórstwem surowców rolniczych, w tym produktów pochodzenia zwierzęcego.
32,40 zł 36,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Efektywne zarządzanie żywnością - Ewa Michota-Katulska

Efektywne zarządzanie żywnością

Zapobieganie marnowaniu i techniki utrwalania dla zrównoważonego spożycia. Podręcznik dla dietetyków

Wydawca: PZWL
„Efektywne zarządzanie żywnością. Zapobieganie marnowaniu i techniki utrwalania dla zrównoważonego spożycia” to publikacja, która w sposób syntetyczny przedstawia z...
71,10 zł 79,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Wege - Iwona Kibil

Wege

Dieta roslinna w praktyce

Autor: Iwona Kibil
Wydawca: PZWL
Jest to drugie wydanie książki „Wege. Dieta roślinna w praktyce” – kompleksowego przewodnika po diecie roślinnej, który ułatwia jej wprowadzenie oraz stosowanie. Obecne wyd...
80,10 zł 89,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Zachowania żywieniowe młodzieży w perspektywie edukacji zdrowotnej - Agnieszka Buczak

Zachowania żywieniowe młodzieży w perspektywie edukacji zdrowotnej

Wydawca: UMCS
Publikacja porusza problematykę z zakresu psychologii i pedagogiki zdrowia i ukazuje się w okresie zwiększonego zainteresowania społeczeństwa tą problematyką. Prezentowana w niej analiza zachowań ż...
28,35 zł 31,50 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Szybkie pudełko, czyli zdrowe śniadaniówki po skandynawsku - Ewelina Szuba

Szybkie pudełko, czyli zdrowe śniadaniówki po skandynawsku

Autor: Ewelina Szuba
Zapomnij o trudnościach przy przygotowywaniu śniadaniówek dla dzieci. Ebook "Szybkie pudełko, czyli zdrowe ŚNIADANIÓWKI po skandynawsku" uczy innowacyjnej METODY DŁONI, aby ...
44,10 zł 49,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Dieta w niewydolności serca - Adrian Kwaśny

Dieta w niewydolności serca

Poradnik dla pacjentów

Wydawca: PZWL
Kompendium wiedzy na temat diety w niewydolności serca, którego celem jest dostarczenie rzetelnych informacji i praktycznych porad dotyczących diety, która stanowi element leczenia te...
53,10 zł 59,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Bezpieczeństwo żywności. Współczesne problemy analityczne - Praca zbiorowa

Bezpieczeństwo żywności. Współczesne problemy analityczne

Wydawca: Elamed
Zgodnie z rozporządzeniem z 2002 roku, żywność kwalifikuje się jako niebezpieczną, jeśli jest ona szkodliwa dla zdrowia i nie nadaje się do spożycia przez ludzi. Ciągły monitoring procesu wytwarzan...
72,00 zł 80,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Dekoracje cukiernicze. Krok po kroku - Praca zbiorowa

Dekoracje cukiernicze. Krok po kroku

Wydawca: Elamed
Publikacja elektroniczna w formacie PDFE-book zawiera 32 tutoriale, w których szczegółowo przedstawiono, jak wykonać efektowne dekoracje cukiernicze. Miłośnicy dekoratorst...
53,10 zł 59,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Dieta low-FODMAP - Agata Stróżyk

Dieta low-FODMAP

eBook (epub, mobi)
66,60 zł 74,00 zł
Do koszyka
Dieta low-FODMAP - Agata Stróżyk

Dieta low-FODMAP

Wydawca: PZWL
Dieta z ograniczeniem węglowodanów łatwo fermentujących (low-FODMAP) polega na ograniczeniu porcji produktów o wysokiej zawartości FODMAP, niektóre produkty są ograniczane do b...
66,60 zł 74,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Nasionoznawstwo roślin warzywnych. Przewodnik do ćwiczeń - Ewelina Pióro-Jabrucka

Nasionoznawstwo roślin warzywnych. Przewodnik do ćwiczeń

Przewodnik do oceny jakości oraz rozpoznawania według cech morfologicznych materiału siewnego najważniejszych odmian i gatunków warzyw uprawianych bądź dostępnych w obrocie towarowym w Polsc...
22,50 zł 25,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Podstawy gastronomii - Andrzej Stasiak

Podstawy gastronomii

Wydawca: PWE
Książka stanowi kompendium wiedzy dotyczącej gastronomii. Zawiera on: historię gastronomii w Polsce i na świecie, podstawowe pojęcia stosowane w gastronomii, opis produktu gastronomicznego, prezent...
50,94 zł 56,60 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Żywienie, diagnostyka i leczenie w SIBO

Żywienie, diagnostyka i leczenie w SIBO

Wydawca: PZWL
Pierwsze tak kompleksowe opracowanie dotyczące żywienia, diagnostyki i leczenia w SIBO, oparte na aktualnych badaniach naukowych oraz doświadczeniu praktycznym autorów. W książce systematycz...
80,10 zł 89,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Żywienie, leczenie i suplementacja w insulinooporności - Magdalena Obrzut

Żywienie, leczenie i suplementacja w insulinooporności

Wydawca: PZWL
Zapewnienie interdyscyplinarnej opieki pacjentowi z rozpoznaną insulinoopornością stanowi podstawową profilaktykę cukrzycy typu 2. Istnieje coraz większa potrzeba wprowadzania działań ograniczający...
89,10 zł 99,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Żywienie człowieka a zdrowie publiczne Tom 3 - 30 %

Żywienie człowieka a zdrowie publiczne Tom 3

Żywienie człowieka a zdrowie publiczne to trzeci tom wielokrotnie wznawianegopodręcznika akademickiego poświęconego problematyce żywienia człowieka. Pozostałe tomy podręcznika to Żywienie człowieka...
69,30 zł 99,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Jadłowstręt psychiczny - Małgorzata Talarczyk

Jadłowstręt psychiczny

Rozwój intelektualny, potrzeba osiągnięć oraz poziom samoakceptacji u chorych z jadłowstrętem psychi

Wydawca: Silva Rerum
Jadłowstręt psychiczny (anorexia nervosa) to jedno z bardziej skomplikowanych etiopatogenetycznie (przyczynowo) zaburzeń psychicznych. Łączy bowiem wzajemnie się przenikające elementy nieprawidłowo...
32,40 zł 36,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Analiza i ocena jakości żywności - Praca Zbiorowa Pod Red. Nauk. Małgorzaty Piecyk I Wołosiaka

Analiza i ocena jakości żywności

Współczesny konsument oczekuje żywności bezpiecznej, wysokiej jakości. Ważną rolę w tym zakresie odgrywają badania laboratoryjne żywności prowadzone na każdym etapie jej produkcji, jak r&oac...
31,50 zł 35,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Sytuacja ekonomiczno-finansowa spółdzielni mleczarskich w Polsce na podstawie studium przypadków - Henryk Runowski

Sytuacja ekonomiczno-finansowa spółdzielni mleczarskich w Polsce na podstawie studium przypadków

Monografia przedstawia tematykę funkcjonowania współczesnych spółdzielni mleczarskich. Rys historyczny ruchu spółdzielczego stanowi wstęp do omówienia prawnych aspekt&oa...
22,50 zł 25,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Analiza jakości surowca mięsnego - Praca Zbiorowa Pod Redakcją Beaty Kuczyńskiej

Analiza jakości surowca mięsnego

Obecnie konsumenci zwracają szczególną uwagę na jakość i skład produktów żywnościowych. Przemysł mięsny musi mieć więc zagwarantowany wysokiej jakości surowiec rzeźny, aby wyprodukowa...
31,50 zł 35,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Wege - Iwona Kibil

Wege, Dieta roslinna w praktyce

eBook (epub, mobi)
80,10 zł 89,00 zł
Do koszyka
Wege - Iwona Kibil

Wege

Dieta roslinna w praktyce

Autor: Iwona Kibil
Wydawca: PZWL
Jest to drugie wydanie książki „Wege. Dieta roślinna w praktyce” – kompleksowego przewodnika po diecie roślinnej, który ułatwia jej wprowadzenie oraz stosowanie. Obecne wyd...
80,10 zł 89,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Znaleziono: 74 pozycje
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20